Annonce
Sport

HC Odense kæmper heroisk

HC Odenses stregkæmpe Eigil Feddersen i sort og orange kæmper med betændelse i skulderen. (Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix)
HC Odense har stadig tvivl om streg-kæmpen Eigil Feddersen

HÅNDBOLD: HC Odenses mænd vil formentlig igen tirsdag aften forsøge at streame hjemmekampen mod Team Sydhavsøerne kl. 20.00 direkte fra Dalumhallen.

Bundholdet slikker sårene efter 27-30 i Sydbank Arena i Bolbro mod Skovbakken.

- Vi fik store stryg i den omvendte kamp mod Sydhavsøerne (red.: 42-28) i turneringens første kamp. Men det så fornuftigt ud mod Skovbakken, hvis vi ser bort fra, at vi brændte 12-13 helt frie chancer. Deres målmand stod godt, men vi mangler også lige den sidste kynisme i de situationer, siger HC Odenses bestyrelsesformand Mark Jespersen.

HC Odenses forsvarsstyrmand og stregspiller Eigil Feddersen var savnet mod Skovbakken.

- Jeg ved ikke, om han er blevet klar, men han har betændelse i skulderen. Men han er jo en af vore heroisk kæmpende spillere, siger Mark Jespersen.

- Men vi kæmpede hele vejen mod Skovbakken, og der skal nok ligge nogle point og vente på os, tilføjer han med sigte på, at der er seks point op til en redning med ti kampe igen.

HC Odense har fire point fra to uafgjorte kampe mod Elitesport Vendsyssel og Ajax og en sejr over lokalrivalerne fra SUS Nyborg. I den kommende weekend skal odenseanerne til Frederikshavn for at spille mod Vendsyssel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brud på regler: Orifarm beklager støtte til Troels Lund men vil ikke fortælle, om andre politikere har fået penge

Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce