Annonce
OB

Gribben er frisk og flyver igen i OB

Oliver Christensen var med U21-landsholdet i ti hektiske dage og det kan have influeret på helbreddet. (Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)
Oliver Christensen er blevet frisk efter sygdom og er klar til Vejle-kampen fredag aften. Til gengæld er der nu tvivl om Troels Kløve.

FODBOLD: OB's U21-landsholdsmålmand og kandidat til Kasper Hjulmands EM-trup er frisk igen.

Oliver Christensen bekræftede efter onsdags-træningen i Ådalen, at han er frisk igen efter den sygdomsperiode, der tvang ham til at melde afbud til OBs kamp i søndags i Horsens.

- Jeg har det fint og er ved at være på toppen igen. Jeg er klar til kampen mod Vejle på fredag, sagde han uden omsvøb til Sport Fyn.

Annonce

Han deltog under målmandstræner Lars Bjerrings ledelse i stort set al målmandstræning sammen med Mande Sayouba, Hans Christiansen Bernat og U17-målmand Magnus Worsøe Nielsen, der er kommer fra Boldklubben Marienlyst.

Han var indkaldt, fordi Hans Christian Bernat ikke kunne deltage i træningen med hænder og arme. Bernat er stadig ramt af, at en østjyde trådte på hans højre arm ved Horsens' scoring i søndags. Bernat nøjedes med at bruge fødderne til træning og have en længere samtale med Lars Bjerring.

Mande Sayouba må formodes at være andenmålmand fredag aften mod Vejle i Odense.

Oliver Christensen ser selv sin sygdom som et resultat af en hård måned med otte-ni kampe i træk inklusive tre U21-EM-kampe i Ungarn.

- Jeg kastede op hele lørdagen og havde det generelt dårligt. Søndag var jeg ikke helt på toppen efter den omgang og jeg havde stadig kvalme, så vi besluttede, at jeg skulle sidde over i Horsens søndag. Det var den rigtige beslutning, så jeg kunne blive frisk hurtigst muligt, siger Oliver Christensen.

Kroppen var træt

Han vendte hjem fra Ungarn sent onsdag og kom noget afkræftet til træning torsdag i Ådalen.

- Det kan sagtens have været nogle bakterier, jeg har fået i noget mad eller hvad ved jeg. Måske har min krop bare været ved at være færdig efter otte-ni kampe på 31 dage. Når ens krop er træt, så er man bare mere sårbar over for sådanne ting.

- Er du blevet testet for COVID-19?

- Jeg har ikke den slags symptomer. Det er klart, når man bliver syg, så tænker man en ekstra gang over det. Jeg blev testet tirsdag, to gange onsdag - igen fredag, lørdag og mandag, så det burde være i orden. Jeg har det fint nu, og det kan sagtens have været strabadserne, der har udløst sygdommen.

- Jeg spillede tre kampe med kort mellerum. Det er hårdt fysisk og oven i kommer rejserne. Det kræver mentalt noget koncentration og fokus og efter en aftenkamp, så sover man ikke så godt umiddelbart efter. Man bliver udsat på en anden måde, mener Oliver Christensen.

Træningen onsdag blev skæmmet af, at Troels Kløve blev skadet og måtte støttes ud til omklædningsrummet i Superliga-huset.

Der er ikke lagt op til de store ændringer på OB's mandskab til kampen mod Vejle, der har besejret fynboerne begge gange i grundspillet.

Jeppe Tverskov, Mads Frøkjær-Jensen og Oliver Lund kan få karantæne ved næste gule kort. Tverskov er stensikker på karantæne ved næste advarsel.


Træningen onsdag blev skæmmet af, at Troels Kløve blev skadet og måtte støttes ud til omklædningsrummet i Superliga-huset.


Hvis Troels Kløve ikke bliver klar, ligger det til, at Moses Opondo kan få en startplads. Fredag vil det blive vurderet, hvor alvorlig Troels Kløve skader er.

Ryan Johnson Laursen var end ikke med i truppen i Horsens, men står nu umiddelbart til at slå Alexander Juel Andersen af som højre back.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Faaborg-Midtfyn

Noget var galt i lille Matheos barnevogn: - Det er simpelthen så bizart, og det gør mig utryg

Kultur For abonnenter

Kunstner bruger sin nøgne krop til at fortælle kontroversiel historie: - Det skete ofte, at danske mænd gjorde en grønlandsk kvinde gravid

Nogle shopper Bitcoins til spotpris, mens andre ser starten på enden: Derfor er der kaos i kryptoverdenen

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Annonce