Annonce
Erhverv

Grand Hotel er reddet fra konkurs

Grand Hotel, Odense. Arkivfoto: Hasse Frimodt
Annonce

Odense: Grand Hotel i Odense er reddet fra konkurs. Det oplyser advokat Per Astrup Madsen.

Det selskab, der hidtil har drevet Grand Hotel, er gået konkurs, og derfor var hotellets fremtid usikker. Men nu er der kommet klarhed om den fremtidige drift.

Konkursboet efter selskabet Tribe Hotel Management Danmark har kort tid efter konkursen overdraget hoteldriften i Odense til et nyt selskab, Host Odense Drift. Det er ejet af nordmanden Asmund Haare, der også ejer selve den bygning, som hotellet ligger i.

- Aftalen blev færdig tirsdag 28. juli, og konkursboet har holdt hotellet åbent indtil da. Der var ikke så meget at diskutere, for ifølge kontrakten kunne driften af hotellet ikke overdrages til andre, fortæller advokat Per Astrup Madsen, der var kurator i konkursboet efter Tribe Hotel Management.

Asmund Haare ejede også en tredjedel af det norske selskab, der hidtil har stået bag driften af Grand Hotel, og som gik konkurs tidligere på måneden. Ifølge det norske erhvervsmedie E24.no har hans personlige koncern desuden helt eller delvist overtaget driften af i alt 38 hoteller i Norge, Sverige og Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Ekspert: Der ruller hoveder i Barcelona

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Odense

Windell er bekymret for corona-krisen forud for budgetforhandlinger: - Vi skal ikke give en masse løfter

Annonce