Annonce
Fyn

Fynsk Erhverv: Sæt gang i motorvejen

Fynske Motorvej er for øjeblikket ved at blive udvidet mellem Nørre Aaby og Odense Vest, men der er ikke afsat penge til den fortsatte udvidelse syd om Odense. Arkivfoto: Michael Bager
Direktør i Fynsk Erhverv håber på fremrykning af især en udvidelse af motorvejen ved Odense

Fynsk Erhverv har længe haft en fortsat udvidelse af motorvejen syd om Odense som det højeste ønske, og direktør Jytte Reinholdt håber inderligt på, at udvidelsen fremrykkes for at få sat gang i beskæftigelsen.

- I forvejen var udvidelsen afgørende for at mindske trængslen på motorvejen, og nu kan den også være med at sikre arbejdspladser. Det er der et stort behov for, siger hun.

Hun er glad for, at kommunerne har fået fjernet deres anlægsloft i år, så de blandt andet kan sætte gang i flere renoveringsopgaver.

- Men vi har også behov for nogle af de helt store og langsigtede anlægsopgaver for at understøtte beskæftigelsen så meget som muligt. Der er ingen tid at spilde, siger hun.

Direktør i Fynsk Erhverv Jytte Reinholdt: Understøt beskæftigelsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce