Annonce
Odense

Fordelingen af baner til fodboldklubber: Næste skridt er By- og Kulturudvalget

På hvilke baner de forskellige klubber skal spille fodbold på i fremtiden er endnu uvist. Den 18. april drøftes sagen i By- Og Kulturudvalget . Den 2. maj tages beslutningen. Foto: Michael Drost-Hansen

Siden november 2016 har der været en række møder omkring fordeling af fodboldbaner i Odense. 18. april bliver sagen sendt til By- og Kulturudvalget.

Odense: Tonen var skarp og iveren stor, da der på mødet mellem klubberne Røde Stjerne, Kildemosen, Bolbro, Lavia, Enghaven, Posten og Odense Boldklub den 23. marts blev diskuteret fodboldbaner med repræsentanter fra Odense Kommune. Især blev der fra de mindre fodboldklubber sat spørgsmålstegn ved, hvorfor den store klub må få, mens de små må gå. På mødet præsenterede kommunen fire mulige scenarier for, hvordan klubbernes baner i fremtiden kommer til at ligge.

Møderne omkring banefordelingen startede allerede tilbage i november 2016, da kommunen afsatte 16 millioner kroner henover 2017 og 2018. Pengene skal bruges til øge antallet af baner og lave forbedringer af fodboldbanerne i Odense, herunder også renovering af kunstgræsbanen i Hjallese og af banerne i Marienlyst. Folk fra By- og Kulturforvaltningen, med blandt andet Martin Petersen og Dorthe Ankjær Nielsen, har samlet information ved de forskellige møder, og klubberne har haft mulighed for at sende deres høringssvar. Informationer, betragtninger, anbefalinger og inputs omkring de fire fremlagte scenarier fremlægger forvaltningen videre for politikerne i By- og Kulturudvalget, som drøfter sagen den 18. april.

- Derefter udarbejder vi en beslutningssag til den 2. maj, hvor udvalget tager beslutningen om, hvilke scenarie, der bliver en realitet, og derefter begynder vi i samarbejde med klubberne at implementere, siger Dorte Ankjær Nielsen.

Her er kommunens første bud på, hvordan banerne eventuelt kan komme til at ligge i fremtiden.
Her er kommunens andet bud på, hvordan banerne eventuelt kan komme til at ligge i fremtiden.
Her er kommunens tredje bud på, hvordan banerne eventuelt kan komme til at ligge i fremtiden.
Her er kommunens fjerde bud på, hvordan banerne eventuelt kan komme til at ligge i fremtiden.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Mindst seks knivstik i ryggen på 20-årig: Jalousi førte til drabsforsøg

Annonce