Annonce
OB

For Bashkim Kadrii kom trænerfyringen i OB uventet

Manager Michael Hemmingsen så en anden vej end Bashkim Kadriis, da Jakob Michelsen blev fyret.

FODBOLD: OB's største profil Bashkim Kadrii blev solgt for ti millioner kroner til Al-Fateh i Saudi Arabien i januar 2020.

Bashkim Kadrii har siden sit comeback i slutningen af februar haft en del lejlighed til at svøbe sig ind i tæpper som udskiftningsspiller hos OB. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Derfor kom Mart Lieder til Ådalen et halvt år tidligere end beregnet og klubben forsøgte også at lokke Emmanuel Sabbi til OB et halvt år før kontrakt-begyndelse.

Lieder var skadet i et år og Bashkim Kadrii blev kørt ud på et sidespor i september og vendte så tilbage til Ådalen ude af kamppraksis i februar.

Annonce

Nu har han sammenlagt spillet 111 minutter i foråret og kun startet inde i Brøndby-kampen, hvor han blev taget ud efter en halvleg, hvor holdet og han blev ydmyget.

Få timer efter blev Jakob Michelsen fyret og den nye træner og manager Michael Hemmingsen gav Kadrii en pause på tre uger uden spilletid på Superliga-holdet.

Tavlen visket ren

- Jeg har haft lidt at se til personligt og i klubben. Men vi har fået visket tavlen ren og prøver at komme stærkere ud af det. Der var flere ting, som jeg ikke havde regnet med, da jeg kom, men nu skal vi nok få styr på det.

- Jeg havde for det første ikke regnet med en fyring af træneren og så sker der en masse ting efterfølgende efter en fyring. Jeg havde ikke regnet med, at det skulle ske på det tidspunkt, men nu skal vi sørge for at få det bedste ud af det. Den seneste uge har vi kløet godt på til træning, siger Bashkim Kadrii.

- Michael Hemmingsen tænkte anderledes i forhold til min spilletid. Det er fair nok. Det er ham, der sætter holdet. Jeg var lidt bagud og er det stadig, men det kræver kampe for mig. Michael har set en anden vej. Min chance skal nok komme, tilføjede han.


Michael har set en anden vej.

Bashkim Kadrii om manageren


Bashkim Kadrii har tre gange tidligere i sin karriere stået i en situation, hvor han skulle genoptræne i et langt forløb. Denne gang har der ikke været reserveholdskampe at træne op i.

- Det er svært at komme på banen i de sidste ti-femten minutter, når man ikke har spillet i lang tid. Man skal have fornemmelsen tilbage og der er mange ting at holde øje med. Man er ikke varm på samme måde, og der kan være knald på, fordi man enten jagter eller forsvarer et resultat. Det er svære kampe, mens det giver mere ro og tryghed at starte inde, fastslår Bashkim Kadrii.

Annonce

Alle mand i pres

- Mod Sønderjyske skal vi gøre det bedre end i de to seneste kampe. Vi skal give det udtryk, som Michael Hemmingsen gerne vil have. Når vi går i pres, så er det alle, der går i pres og når vi forsvarer, så forsvarer vi alle. Det har der virkelig været lagt væk på i denne uge.

Selv om Sønderjyske er pokalfinalister, så har sønderjyderne kun hentet en Superliga-sejr i ti kampe med otte nederlag.

- Det kan vi måske lukrere lidt på. Jeg håber at være med fra start, sagde Bashkim Kadrii med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce