Annonce
Sport

Følelsesladet farvel i Middelfart: - Svært at holde tårerne tilbage

Et farvel til fodbold og Middelfart for Casper Johansen. Foto: Ole Nielsen
Middelfarts anfører Casper Johansen sagde lørdag farvel til livet som professionel fodboldspiller, da han i sin sidste kamp var med til at spille Middelfart i 2. division. Også Emil Lyng, Niclas Vemmelund og Simon Smidt sluttede karrieren.

FODBOLD: Sæsonen blev rundet af på fornem vis af Middelfart, da en sejr over Frem var medvirkende til at sende klubben i 2. division.

Udover kvalifikationen til den nye 2. division var dagen også præget af afskeder til fire spillere, der alle har valgt at lægge støvlerne på hylden.

Emil Lyng, Niclas Vemmelund, Simon Smidt og ikke mindst anfører Casper Johansen sagde alle farvel til klubben. Johansen kan se tilbage på en karriere, hvor de sidste syv år havde ophold på Nordvestfyn.

Annonce

- Jeg tror ikke helt, det er gået op for mig, at det er slut, siger Johansen til Sport Fyn.

- Det har været en hård uge, lad mig sige det på den måde. Der har ikke været mange dage, hvor jeg er kørt hjem og ikke har haft gåsehud og tårer i øjnene.

Til kampen havde klubben og holdkammeraterne valgt at hylde anføreren ved alle at have "Johansen" på spillertrøjen i stedet for deres eget navn. En gestus der har stor betydning.

- Det var svært at holde tårerne tilbage, da jeg kom ind i omklædningsrummet og så trøjerne.

- At klubben vælger at give mig sådan en gestus, er noget af det største, man kan opnå og noget, jeg aldrig havde drømt om skulle ske, den dag jeg skulle stoppe, siger han.

- Jeg kunne ikke have skrevet det bedre

For Emil Lyng blev det en afsked med bravour, da han headede den afgørende scoring ind til 2-1.

- Det var en fed måde at slutte af på. Jeg kunne ikke have skrevet det bedre, siger Lyng til Sport Fyn.

- At jeg skulle slutte af med en scoring og en sejr for at redde klubben.. Jeg ved ikke, om vi var reddet ved uafgjort, men vi kunne lige så godt få de tre point, nu hvor vi var i gang.

Han har svært ved at holde tårerne tilbage ovenpå kulminationen af en lang karriere.

- Jeg står og får flashbacks tilbage. Jeg har spillet i 15 år og har levet og åndet for det her.

- At jeg så havde ham her med på sidelinjen, og at han kunne se far score det sidste mål - det betyder meget, siger en rørt Lyng med sin søn i hånden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce