Annonce
Odense

Redningsforsøg var forgæves: Endegyldigt slut for Bazar Fyn

Bazar Fyns lejere skal senest 14. januar 2020 forlade lejemålet. Foto: Michael Bager
Fra 14. januar vil lejerne i Bazar Fyn ikke længere have adgang til lejemålet. Det fik lejerne besked på torsdag, hvor ejendomsselskabet Olav de Linde delte breve ud til lejerne.

Odense: "Som meddelt tidligere skal Bazaren desværre lukke". Sådan indleder ejendomsselskabet Olav de Linde et brev, der torsdag blev delt ud til lejerne i Bazar Fyn.

I brevet står der sort på hvidt, at lejemålet for Bazar Fyn endegyldigt er ophævet, og at der fra tirsdag 14. januar ikke længere vil være adgang for lejerne i lokalerne.

- I skal derfor forlade lejemålet snarest muligt og senest d. 14. januar 2020, da der ikke vil være adgang til lejemålet, efter at fogedretten har udsat lejer, skriver Olav de Linde helt præcist i brevet, hvor ejendomsselskabet desuden takker for mange gode år og beder om lejernes forståelse.

Dermed står det også fast, at Tahir Siddiques redningsforsøg var forgæves. Den lokale forretningsmand, der også står bag genåbnede Arkaden, ærgrer sig over, at missionen om at holde Bazar Fyn i live ikke lykkedes.

- Min intention om at drive Bazar Fyn videre er ikke længere mulig. Olav de Linde har truffet en beslutning om, at de efter 12 år vil lukke Bazar Fyn. Det er synd for de mange lejere, hvoraf nogen har haft butik siden begyndelsen, siger Tahir Siddique.

Han har i december haft en tæt dialog med Olav de Linde, og han forstår selskabets beslutning.

- Som udlejer forstår jeg godt, at man ikke kan blive ved med at give rabat. Den reelle husleje var for flere af butikkerne så langt nede, at Olav de Linde næsten lod dem have en gratis butik. Desuden har Olav de Linde gennem flere år haft store problemer med at inddrive husleje, så det er åbenbart de forkerte mennesker, der har drevet Bazar Fyn, konstaterer Tahir Siddique.

Han føler med de mange butiksejere, der med hans ord er taget som gidsler i et spil, hvor de ikke har nogen indflydelse.

- De har betalt deres husleje til tiden til en person, der ikke har betalt den videre. De har drevet deres butikker godt, ellers ville de ikke være her efter 12 år, så det er mildt sagt pisseærgerligt, at lukningen af Bazar Fyn får så store konsekvenser for dem, siger Tahir Siddique.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Benjis Burgers forsøger at slutte fred med naboen: - Jeg kan godt forstå, at han har været sur på mig

Annonce