Annonce
Odense

Dyrskue eller ingenting: Boldklubber er skuffede over ultimatum

Det er blevet foreslået, at Det Fynske Dyrskue skal flyttes til Højstrup Øvelsesterræn, men det er dyrskuefolket stærkt imod. Bl.a. fordi forsvaret ikke ønsker at der opføres permannete bygninger eller installationer under jorden, som der er i den nuværende plads.

De mindre boldklubber ærgrer sig over udviklingen i sagen om dyrskuepladsen.

Der er blandede reaktioner hos nogle af de boldklubber, der har været med til at strikke et løsningsforslag om fordelingen af baner sammen, hvis det skulle lykkes at finde et nyt sted til Det Fynske Dyrskue.

Boldklubberne Kildemosen, Posten, Røde Stjerne, Bolbro, Lavia, Enghaven og OB er gået sammen om et forslag, der indebærer, at lejeaftalen med Det Fynske Dyrskue på dyrskuepladsen opsiges fra 2020.

Den helt store spiller i kabalen, OB's amatørafdeling med Claus Eder i spidsen, ønsker ikke at udtale sig om udviklingen i sagen, men Pernille Teichert, der er bestyrelsesmedlem for Kildemosen Boldklub ærgrer sig.

- Jeg synes, det er mega ærgerligt, at de store spillere begynder at stille et ultimatum. Vi har hele vejen forsøgt os med dialog, og det er ærgerligt for os i de små klubber, at de store har den magt. De større spillere på banen kan trække i nogle tråde, vi slet ikke kan, siger hun.

I boldklubben Posten siger formand Casper Falkenberg:

- Mig undrer det ikke, at Det Fynske Dyrskue melder sådan ud efter at have set området i Højstrup. Det var faktisk, hvad jeg havde forventet, for det bliver for dyrt at flytte så stort et dyrskue. Som borger i Odense er jeg da glad for, at vi har et dyrkskue, og jeg tror også stadig på en løsning. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan finde ud af noget - også inden for den nærmeste fremtid.

Samme holdning finder man ikke hos formanden hos den amerikanske fodboldklub Badgers, der hører under Bolbro GIF, Toke Lund.

- I bund og grund har vi jo vores eget for øje, og hvis det her betyder, at vi bliver stillet ringere, fordi dyrskuepladsen ikke går til OB, så er det meget skuffende. Vi har hele tiden fået lovning på hos kommunen, at vi ikke ville blive stillet ringere.

- Jeg ønsker selvfølgelig, at der skal være et dyrskue i Odense, men hvis de bliver nødt til at lukke, så er det jo sådan, det må være. Jeg synes, det her er en slags optrapning fra Det Fynske Dyrskue, som i årevis kvit og frit er blevet stillet et stort område til rådighed, hvorimod vi betaler leje for vores arealer, siger Toke Lund.

Som borger i Odense er jeg da glad for, at vi har et dyrkskue, og jeg tror også stadig på en løsning.
Casper Falkenberg, fmd. Boldklubben Posten

Jeg synes, det her er en slags optrapning fra Det Fynske Dyrskue, som i årevis kvit og frit er blevet stillet et stort område til rådighed, hvorimod vi betaler leje for vores arealer.
Toke Lund, fmd. Badgers

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Mindst seks knivstik i ryggen på 20-årig: Jalousi førte til drabsforsøg

Annonce