Annonce
Sport

Det lysner for Bashkim Kadrii i OB

 Bashkim Kadrii lader det være op til træner Jakob Michelsen at vurdere, hvornår OB-angriberen kan bidrage til holdet, der slås hårdt for at komme i medaljespillet. Her er han i en tidligere duel mod AC Horsens Bjarke Jacobsen. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
OB's træner Jakob Michelsen taler dog fortsat kun om stjerne-angriberens muligheder på sigt i Ådalen.

FODBOLD: Bashkim Kadrii kom gående til træningen på bane 3 i Ådalen sammen med Issam Jebali, og de har i hvert fald til fælles at have været i Saudi-Arabien og scoret kassen hos henholdsvis Al-Fateh og Al-Wehda.

Fra på søndag drejer OB ind på opløbsstrækningen i kamp om at nå medaljeslutspillet og fynboerne vil  forsøge at rejse sig i sadlerne allerede i  hjemmekampen i Odense på søndag mod Randers FC og senere torsdag i Haderslev mod Sønderjyske og den følgende søndag i Vejle.

Men Bashkim Kadrii ved ikke noget om, hvorvidt han vil være i stand til at bidrage på nogen måde i de tre kampe, hvor OB vil forsøge at indhente forskellen på tre point op til de sjove pladser inden de svære kamp

Annonce

- Tirsdag var det ti dage siden, at jeg kom tilbage til klubben. Jeg har været med i de fleste træningsøvelser og træner med fuld skrue. Det er svært at sige noget om min form, fordi at spille kampe indebærer en helt anden belastning og nogle andre løb. Jeg forsøger at få det bedste ud af træningen, sagde Kadrii til Sport Fyn.

Bashkim med i alt

Han har en gang været med i noget, der lignende elleve mod elleve og onsdag formiddag deltog han også i det hårde intervalspil, som træningen blev afsluttet med.

- Der var kun én runde, som jeg ikke var med i. Det ser godt ud, men det er svært at sige noget. Om jeg kan være med mod Randers? Jeg ved det virkelig ikke og jeg ville gerne svare, hvis jeg havde vidst det. Det handler også om, hvad Jakob Michelsen tænker og han skal vurdere det det i sidste ende. Vi må se, tilføjede Bashkim Kadrii.

OB-træneren bidrog med følgende bemærkning:

- Vi er glade for, at Bashkim er tilbage i klubben, hvor han på sigt vil blive en kæmpe forstærkning og en topsspiller i Superligaen. Han bidrager både på det personlige og spillemæssige plan og vi glæder os til, at han kommer i topform.

Anfører Janus Drachmann var tilbage efter den sygdom, som ramte ham før Horsens-kampen, hvor han ikke var med. Og også Oliver Lund var tilbage, selv om man godt kunne se, at han lige manglede tyve procent. Han gik ind før intervalspillet sammen med Alexander Juel Andersen.

Men Oliver Lund må være i spil til problem-pladsen på venstre back, selv om unge Mathias Brems deltog i træningen efter en lang skadesperiode.

Helt ude til Randers-kampen er fortsat Kasper Larsen og norske Jørgen Skjelvik. Skjelviks forår hænger efterhånden i en tynd tråd, fordi han har været lyskeskadet siden november. Kasper Larsen fik et vrid i knæet i AGF-kampen.

Annonce

Frøkjærs efterveer

Hverken Jeppe Tverskov, Mart Lieder, Jens Jakob Thomasen eller Mads Frøkjær-Jensen deltog i træningen efter ellers at have holdt helt fri sammen med de øvrige tirsdag efter søndagens kamp i Horsens. Mads Frøkjær-Jensen har stadig efterveer efter den hjernerystelse, som han pådrog sig mod AGF og Max Fenger genoptræner sit knæ i København.


Anfører Janus Drachmann var tilbage efter den sygdom, som ramte ham før Horsens-kampen, hvor han ikke var med.


- At Oliver Lund har trænet i dag er en forbedring i forhold til weekenden. Solen skinner lidt lysere i Ådalen og vi har kun tabt en af de sidste syv kampe. Vi har en stabilitet og en base at arbejde ud fra, og nu kommer vi ind i en periode, hvor vi møder dem, vi slås med i tabellen, og så må vi vise, om vi er gode nok, sagde Jakob Michelsen.

- Er det godt nok ikke at score mod hverken Lyngby eller Horsens?

- Vi vil altid gerne score mål og spille til nul. Vi har spillet til nul tre gange i træk nu og ville gerne have scoret mod AGF og AC Horsens, men må anerkende, at de begge forsvarede sig godt som hold. Mod Lyngby gjorde udvisningen af Sabbi det ikke nemmere for os. Samtidig er underlaget nemmere at forsvare sig på på den her tid af året end at skabe kampene, og det kan vi også se på de øvrige resultater i Superligaen.

- Vi har lavet point de seneste tre kampe, så kan vi også i de sidste fem grundspilskampe. Vi må se, hvor vi lander og der skal også spilles fodbold efter grundspillet uanset, om vi havner i den ene eller anden pulje med seks hold, fastslog OB-træneren.

Samtidig har OB forlænget med U17-træneren Ivan Poulsen frem til sommeren 2022 og U15-træneren Niklas Vincentz frem til sommeren 2024.

Annonce
Odense For abonnenter

Mystisk politiaktion på nedlagt gartneri: Nu løfter norsk politi sløret for, hvad sagen handler om

Danmark

Torsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

En stribe spisesteder sætter priserne op: Maden hos kendt grillcafé er allerede blevet dyrere

Nyborg For abonnenter

To teenagere sigtet for groft hærværk på kommunens toiletter: Kan se frem til stort erstatningskrav

Assens

Indsats mod social dumping på Vestfyn: Skattestyrelsen besøgte seks virksomheder - fem får besøg igen

Erhverv

Odenses to robotkæmper vokser voldsomt: Universal Robots solgte for over to milliarder sidste år

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Odense

Større trafikuheld: Flere biler stødt sammen i et af Odenses travleste kryds - mand er set flygte fra stedet

Nordfyn For abonnenter

Udlejer til skimmelsvamp-lejlighed får håndsrækning: - Det er et meget lille plaster på såret

Husker du Daniel fra Løvens Hule: Juiceeventyret Bardjus begyndte med en joke - nu er målet en trecifret million-omsætning

Faaborg-Midtfyn

Fra Kværndrup mod Ringe: Tre galloway-køer løs på Svendborgmotorvejen

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

OB

Det bliver en gyser om stopper-pladserne på OB's ligahold: Robin Østrøm er tilbage på sin ønskeposition efter eventyret som back

Erhverv For abonnenter

Den ene er oprindeligt opfundet på Lindø, den anden i Skibshuskvarteret - nu mødes de i Give

Kerteminde

Værtshus uddeler gratis shots og øl på mærkedag: Nu skal den have fuld gas efter en hård tid

Annonce