Annonce
Kerteminde

Debat: Global 5G Protest sendt til byrådet

Annonce

Læserbrev: Lørdag den 25. jan. afholdes den første internationale "Global 5G Protest Day" med demonstrationer i mere end 30 forskellige lande.

Appellen ”Stop 5G on Earth and in Space” afleveres bl.a. til FN-kontoret i New York samt i Geneve. I Danmark bliver appellen afleveret til fem ministre, og der vil være Stop5G demonstrationer i Odense, Varde, Århus, Hjørring, København, Rønne og Helsingør.

”Stop 5G on Earth and in Space”-appellen er tillige blevet tilsendt byrådet, fordi der i ”Planstrategi 2019 for Kerteminde Kommune” s. 6 står følgende: "Byrådet vil arbejde for, at der i hele kommunen kan opnås 5G forbindelse". Derved viser Kerteminde Byråd, at det har besluttet at deltage positivt i udrulningen af den næste generation af mobilteknologi.

2G, 3G og 4G er af mange forskere og via omfattende forskning blevet påvist biologisk skadeligt. Da 5G har teknologisammenfald med de tidligere teknologier, vil 5G udrulningen med en op til 20 procent stigning i baggrundsstråling estimeret af telebranchen selv, have uoverskuelige biologiske konsekvenser.

Kære Byråd. Læs appellen og se hvad der sker udenfor Danmarks grænser. I Irland, England, Bruxelles og Italien siger kommunalpolitikere Nej til 5G. EU-politikere og forskere på verdensplan arbejder sammen om at få stoppet 5G. Hvad beslutter byrådet?

Pernille Schriver. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Dyreorganisationer er helt oppe i det røde felt: For en måned siden var det marsvinet Saga, nu er Eskild indfanget til Fjord&Bælt

Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce