Annonce
Sport

David Nielsen bliver ny cheftræner i Lyngby

Lyngby har som cheftræner ansat David Nielsen, der vender hjem til Danmark og Lyngby efter et ophold i Norge.

Fodboldklubben Lyngby har ansat David Nielsen som ny cheftræner. Nielsen har fået en treårig kontrakt, oplyser den danske 1. divisionsklub.

Den tidligere Superliga-angriber får Thomas Nørgaard som assistenttræner. David Nielsen har været ledig på trænermarkedet, siden han for tre uger siden blev fyret i den norske klub Strømsgodset.

- Vi har kigget efter en profil, der først og fremmest er en vinder - og det er David. Han har erfaring fra højeste niveau som både træner og spiller, han er offensiv og boldbesiddende i sin tilgang, han er passioneret og fagligt dygtig.

- David har en fortid, hvor han på egen krop har mærket op- og nedture, og vi er meget positive overfor, hvordan David netop bruger den fortid aktivt til at få maksimalt ud af hver spiller.

- David er klar over, at opgaven lyder på at skabe resultater og få Lyngby tilbage i Superligaen, og vi ser frem til byde ham velkommen tilbage til dansk fodbold, siger Lyngby-direktør Dennis Poulsen til klubbens hjemmeside.

Både David Nielsen og Thomas Nørgaard har underskrevet treårige kontrakter frem til sommeren 2018.

Begge trænere tiltræder, når førsteholdsspillerne vender tilbage fra ferie og starter op med sommerens første træningsdag 29. juni.

David Nielsen overtager trænerjobbet i Lyngby efter Søren Hermansen, som for 10 dage siden meddelte, at han stoppede som cheftræner i Lyngby.

Søren Hermansen tog over sammen med Thomas Lollike, da Lyngby fyrede Jack Majgaard for en måned siden.

Det skete efter en periode, hvor Lyngby med dårlige resultater satte muligheden for oprykning til Superligaen over styr.

Ud over Strømsgodset, hvor David Nielsen startede som assistenttræner, har 38-årige Nielsen trænet den mindre norske klub Nest-Sotra, som han var med til at udvikle økonomisk og sportsligt.

Som aktiv spillede David Nielsen over 200 kampe i Superligaen for OB, FC København, AaB, FC Midtjylland og Lyngby, hvor han lavede 10 mål i 13 kampe i 1996.

David Nielsen er netop nu ved at færdiggøre sin P-licens - Uefas højeste trænerlicens.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce