Annonce
Nyt om navne

Caroline Thode er tiltrådt som partner og medindehaver i ejendomsmæglerfirmaet Unni Estates

Caroline Thode, 43 år, er tiltrådt som partner og medindehaver i ejendomsmæglerfirmaet Unni Estates.

Caroline Thode er uddannet i ejendomsmæglerfirmaet Thobo-Carlsen & Partnere i Odense og har siden haft job i ejendomsmæglerkæden Home, hos ejendomsfirmaet HD ejendomme og har gennem eget ejendomsmægler- og konsulentfirma formidlet udlejning for bl.a. Barfoed Group samt solgt større investeringsprojekter i hele Danmark.

Caroline Thode skal som partner i Unni Estates sammen med Unni Thobo-Carlsen fra domicil i Odense formidle attraktive liebhaver- og livsstilsejendomme i Odense, Middelfart, Nyborg, Kerteminde, Svendborg og på andre attraktive adresser og beliggenheder primært på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Annonce