Annonce
Kerteminde

Book en online-bibliotekar

Man kan booke en online-bibliotekar på Kerteminde Bibliotek. Foto: Kim Rune
Annonce

Kerteminde: Bibliotekerne i Kerteminde har længe tilbudt ordningen "Book en bibliotekar" – og her i corona-lukkeperioden, hvor alle medarbejderne er nødsaget til at arbejde hjemmefra, flytter bibliotekarerne tilbuddet online, så man kan få hjælp fra en bibliotekar i op til en halv time over telefonen uden, at man behøver bevæge sig udenfor en dør.

Så i de kommende uger vil tilbuddet hedde "Book en online-bibliotekar". Her kan man få hjælp til at finde materialer online til opgaver, til en anbefaling til en god roman på eReolen, til højtlæsning for de mindste, til lystlæsning til tweens, til at finde en god film på eReolen eller et godt tidskrift på RB Digital eller generelt til at finde rundt i bibliotekets online tilbud.

Der stilles en bibliotekar til rådighed, hvis man booker tid i forvejen. Man bestiller en booking med en bibliotekar via bibliotek@kerteminde.dk senest en dag i forvejen. Hvis det foreslåede tidspunkt ikke kan opfyldes, kontakter biblioteket låneren om et nyt booking-tidspunkt. Du kan booke en tid i tidsrummet 9-15 alle hverdage indtil tirsdag 14. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce