Annonce
Fodbold

Bo Sundahl ny cheftræner i Odense Q

Odense Q's nye cheftræner Bo Sundahl på træningsbanen på Windelsvej i Odense sammen med Sascha Munk Larsen. Foto: Odense Q.
Steen Hansen rykker ind i et nyt job som manager i klubben.
Annonce

FODBOLD: Den tidligere divisionsspiller i B1909 og Svendborg, Bo Sundahl, er ny cheftræner for Odense Q's kvinder i kvalifikationsligaen.

Den hidtidige træner Steen Hansen overtager jobbet som manager i en nyoprettet stilling, meddeler Odense Q. . Bo Sundahl er i forvejen en kendt skikkelse i Odense Q. Han er medstifter af Team Odense Q – talentsamarbejdet mellem Odense Q, Marienlyst og TPI – og har fra start været en vigtig sparringpartner for seniorafdelingen.

De seneste år har han stået i spidsen for Team Odense Q’s U16- og U18-hold med flotte resultater til følge, og han kan nu se frem til at arbejde videre med flere af de spillere, som vandt ham en bronzemedalje i U18-DM Ligaen tilbage i sommeren 2018.

- Allerede for halvandet år siden, hvor vi snakkede med Morten Christiansen og Steen (Hansen red.) første gang, lavede vi de første elementer til at koble spillestilene sammen. Så den måde, Odense Q har spillet på det seneste halvandet år, ligger meget langt hen ad vejen i forlængelse af det, vi gerne vil arbejde med i ungdommen, fortæller Bo Sundahl.

Den nye cheftræner lægger vægt på en positiv tilgang og et højt energiniveau fra både spillere og trænere.

- Jeg vil gerne have energi i træningen, og jeg vil gerne have den positive vinkel. Så forhåbentligt får de at mærke, der er en masse energi fra træneren. Det ved jeg, at der også har været fra de eksisterende trænere, så på den front håber jeg, at jeg kan holde det samme niveau, fortæller Bo Sundahl.

Annonce

Skal udfordre træneren

Som manager skal Steen Hansen sparre med cheftræneren omkring taktik og træningsmetoder.

Fra starten af det nye år tager Steen Hansen hul på den halvandet år lange UEFA PRO-træneruddannelse, og som et led i det forløb vil han jævnligt stå for hele spillestils-fokuserede træningspas med Odense Q's ligahold.

- På et overordnet plan skal jeg indgå i en struktureret sparring med Bo omkring truppen, taktikken og spillestilen. Det gælder bl.a. om at udfordre ham på metoder og øvelser i forhold til vores spillestil, og jeg vil jævnligt stå for træningspas med specifikke temaer, der matcher den. På den måde kan vi løbende gøre brug af hinandens kompetencer, og vi kan få skabt nogle sportslige rammer, som kan bringe os tættere på de mere etablerede ligahold, fortæller Steen Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce