Annonce
OB

Bismark stadig på vægtskålen

Bismark Adjei-Boateng - poulært bare kaldet Nana - lykkedes langt fra med alt - og han lavede fejl i fremadspillet, når han blev presset. Foto: Leif Rasmussen
Ghanesisk prøvespiller har fysik som en jernkansler, men var bagefter i andre facetter.

FODBOLD: 25-årige Bismark Adjei-Boateng er en ghaneser, som OB nu for anden gang har installeret på prøve siden sommer. Bestyrelsesformand Niels Thorborg og andre OB-chefer vurderede ham nøje under test-kampen mod HB Køge på Røde Stjernes gamle baner, der nu i OB-regi er blevet stærkt spilbare og lækre.

Nu er det altid svært at vurdere en spiller, når der skiftes ud og ind konstant, men ghaneseren fik en hel kamp i benene. Sport Fyn vurderer, at det ikke bliver på onsdagens præstation, han får kontrakt. Adjei-Boateng så noget tung ud og lavede fejl, når han blev presset i små rum og skulle aflevere kvikt. Han var god til at lægge bolden af i et par situationer, men den fysisk stærke tovejs-spiller væltede ikke folket bagover af benovelse.

- Vi vil snarest afgøre, hvad vi gør med ham. Nu har han trænet med, er blevet testet fysisk og vi har data på ham og har nu fået indtryk af ham i kamp, sagde træner Jakob Michelsen bagefter om manden med en jernkanslers fysik.

Annonce

Kampen Kort

Træningskamp, OB-HB Køge 4-1 (1-0)

Mål: 1-0 Sander Svendsen (straffespark) (37), 1-1 Liam Jordan (60), 2-1 Anders K. Jacobsen (68), 3-1 Mikkel Hyllegaard (77), 4-1 Mads Frøkjær-Jensen (90).

OB: Hans Christian Bernat - Jonas Skytte (54. Jonathan Harboe), Jeppe Tverskov (46. Ramon Leeuwin), Marco Lund, Kingsley Madu (76. Lasse Skøtt), - Mathias Greve (Anders Klynge, 82.), Bismark Adjei-Boateng, Jens Jakob Thomasen (46. Mads Frøkjær-Jensen), Julius Eskesen (82. Jonathan Khemdee) - Sander Svendsen (66. Max Fenger), Anders K. Jacobsen (76. Mikkel Hyllegaard).

Dommer: Paw Johansen.

Tilskuere: ca. 75 på Røde Stjernes anlæg Bolbro.

Fire gengangere

OB stillede med fire gengangere fra sejren over AC Horsens: Jeppe Tverskov, Jens Jakob Thomasen, Kingsley Madu og Sander Svendsen. Mathias Greve og Julius Eskesen spillede fra start, men virkede stadig påvirkede af at være ude i kulden på førsteholdet. Marco Lund var med fra start, fordi han efter endt karantæne formentlig skal afløse Ramon Leeuwin i Aalborg, hvor hollænderen er spærret. HB Køge begyndte med tre mand fra den normale start-ellever.

OB burde have været mere foran end med 1-0 ved pausen, men var ikke skarp nok. Anders K. Jacobsen fik en masse spilletid og til dem, der med rette nikkede anerkendende til Mads Frøkjærs perle af et mål i overtiden. Mads Fenger spillede bolden lidt bag Frøkjær, men som Christian Eriksen i Dublin før VM-slutrunden i Rusland sparkede Frøkjær første gang flot ind under overliggen alligevel, hvor andre havde taget en berøring mere.

- Det var flot. Men det hører også med til historien, at han 30 sekunder forinden havde spillet en HB Køge-spiller helt fri, sagde træner Jakob Michelsen knastørt.

SfB/Oure-angriberen Mikkel Hyllegaard havde dårligt været på banen i 30 sekunder, før han gled fra alt og alle og scorede.

- Vi har en aftale med SfB/Oure om, at vi ser, hvordan han bliver matchet i vores miljø resten af efteråret, mens han samtidig spiller for sin klub. Vi fik sparet nogle af de faste, fik givet kamptid til andre og de unge og kom herfra uden skader, sagde Jakob Michelsen tilfreds.

Oliver Lund havde lidt problemer og kom ikke til at spille, selv om han så til fra sidelinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce