Annonce
Debat

Banefordeling: Jegind var en hån mod klubberne

Mandag 2. oktober blev dagen, hvor der blevet fundet en løsning på banefordelingen for foreningerne på Falen/Kildemosevej og OB amatør.

Men det blev også dagen, hvor Jane Jegind kunne pynte sig med lånte fjer.

For når sandheden skal frem, så er det ikke Jane Jegind eller for den sags skyld Peter Rahbæk Juel, der er kommet frem med løsningen. Det er de samarbejdende foreninger i området omkring Falen/Kildemosevej og OB amatør, der har været leveringsdygtig i en løsning - godt hjulpet på vej af Anker Boye, der fredag gik ind i sagen.

Jane Jeginds bidrag til løsning af denne sag har været at stå og lyde som et ekko af Torben Povlsen fra Det Fynske Dyrskue.

Kære Jane Jegind. Du er foreningslivets politiske chef, men du har i denne sag ikke været andet end en hån mod os. Du har sågar forsvaret en af dine partikammarater fra byrådsgruppen, Brian Lauridsen, da han kaldte os fra fodboldklubberne for fodboldtosser.

Det er muligt, vi er fodboldtosser, men det var os, der løste en rigtig møgsag for dig. Måske skulle du vise lidt ydmyghed og anerkende den store indsats, klubberne har ydet, tiltrods for din manglende rolle som politisk chef for os.

Jeg vil gerne sige tak til Margaret fra Lavia, Pernille fra Kildemosen, Danny fra Posten, Maria og Per fra Bolbro GiF, Michael fra B. Enghaven og Claus fra OB amatør. Tak for en kæmpe indsats og et godt samarbejde. Uden jer var det ikke lykkedes at finde en løsning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Yvonnes handicappede søn får frataget nattevagt: - Vi er simpelthen bange for, at han dør

Odense

Mindst seks knivstik i ryggen på 20-årig: Jalousi førte til drabsforsøg

Annonce