Annonce
Odense

Badmintonshoppen og Ketshop har nu samme ejer

Torben van den Brekel Kulmbak driver både webshop og fysisk butik fra Søndergade, hvor Ketshop holder til.

Ketshop i Søndergade 22 har fået ny ejer.

Torben van den Brekel Kulmbak, der siden 2011 har været indehaver af netbutikken Badmintonshoppen.dk, der holdt til på Frederiksberg, København, er ny ejer af butikken Ketshop i Søndergade 22.

1. august overtog Torben Ketshop, men allerede 1. juli flyttede han og familien til Fyn for at være klar til overtagelsen.

- Ketshop var for mig en attraktiv butik, da det er Fyns eneste specialforretning indenfor ketchersporten.

Annonce

En større spiller

I forbindelse med overtagelsen har jeg flyttet Badmintonshoppen.dk med til Fyn og dermed bliver forretningerne en endnu større spiller på det danske ketchersports-marked. For kunderne betyder det, at de vil opleve et større og bredere sortiment. Jeg ønsker ikke at ændre helt vildt på konceptet for Ketshop, det er derimod meget vigtigt, at vi bibeholder den høje kundeservice, som Ketshop er kendt for, og derfor har jeg været så heldig, at personalet fortsætter i butikken.

Som ny ejer har jeg selvfølgelig mange ideer med mig, og en af de første ændringer, bliver at Ketshop fra den 15. september får et nyt hjemmeside-design. Jeg glæder mig også rigtig meget til at stifte bekendtskab med de fynske tennis-, badminton- og squashklubber, da det er helt nyt land for mig, siger Torben van den Brekel Kulmbak.

Torben har selv spillet badminton siden han var 11 år gammel, og han har som senior spillet 10 år på divisionsniveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Annonce