Annonce
OB

Anders Klynge flirter med Vejle Boldklub

Vanen tro var Bo Henriksen i fokus også hos dommer Michael Tykgaard og hans mænd. Her blev trådene udredt. 
Annonce

Anders Klynge var med i Horsens på bænken, men meldes nu på vej til Vejle Boldklub, erfarer Sport Fyn. I hvert fald var han set i Sundby Idrætspark, hvor Vejle spillede lørdag mod Fremad Amager. Max Fenger var skadet og var slet ikke med i truppen og derfor blev Klynge indkaldt til kamp søndag. Sport Fyn har tidligere meddelt jyske Superliga-klubbers interesse for OB-midtbanespilleren, der ikke fik kontrakt i Ådalen.

---

Rasmus Nissen, en af de unge angribere, der har fået kontrakt i OB, tog sig en snak med Horsens' 16-årig unge Jeppe Kjær ude på græsset før kampen.

---

AC Horsens har Casa Arena, hvor der skal en del til, før man sidder for tæt. Måske var det derfor, at manden, der giver adgang for pressen lukkede Sport Fyn hele halvanden time før kick off, selv om det er en fri fortolkning af corona-reglerne, hvor det ellers har heddet en halv time. Horsens viste altså praktisk corona-omgang.

----

AC Horsens tog inden kampen afsked med Erhan Masovic, Matthias Præst, Oliver Drost, Ayo Simon Okosun, Søren Jochumsen og  Thomas Kortegaard. De to sidstnævnte har i mange år nærmest været inventar i "de gules" trup. Naturligvis påtog træner og manager Bo Henriksen sig også opgaven som blomsteruddeler til de berørte spillere. Det sker vist kun i Horsens.

----

Ove Flindt Bjerg, scout for tyske Borussia Mönchengladbach, var selvfølgelig på tribunen. Den tidligere prof hos Wacker Innsbruck, Karlsruher SC, AaB, San José Earthquakes og Vöest Linz scorede i maj 1976 sammen med Lars Bastrup målene, da Danmark omsider kunne vinde en kamp over Sverige efter årtiers venten. Ove Flindt Bjerg er Vejgaard-knægt og har også spillet for Nørresundby.

------

OB's bænk oste langt fra af rutine, hvis man ser bort fra Moses Opondo og Sayouba Mandé. De øvrige var Rasmus Reihdar Nissen, Robin Dahl Østrøm, Anders Ferslev Klynge og Mathias Brems. Ud over Jens Jakob Thomasen og Max Fenger var Mart Lieder, Janus Drachmann og Alexander Juel Andersen stadig langtidsskadede.

---

Jesper Hansen, tidligere sportsdirektør i OB, var på tribunen i sin hjemby, hvor han også tidligere beklædte posten som sportschef.

---

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce