Annonce
Odense

Frontalt sammenstød mellem bil og traktor: Mand i 40'erne død efter ulykke på Sanderumvej

Foto: Local Eyes
En mand fra Odense har tirsdag morgen mistet livet i en ulykke på Sanderumvej, hvor han i sin bil kørte frontalt sammen med en traktor.
Annonce

En mand i 40'erne fra Odense har tirsdag mistet livet ved en færdselsulykke på Sanderumvej omkring klokken 8.45. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Henrik Strauss.

- Der skete et frontalt sammenstød mellem en bil og en traktor med en kreaturvogn. Og det resulterede desværre i, at føreren af bilen er død, siger han.

Føreren af traktoren fik ikke skader ved kollisionen, men er ifølge vagtchefen stærkt chokeret.

- Det samme er et vidne, der overværede det, tilføjer Henrik Strauss.

Politiet kan endnu ikke udtale sig om årsagen til ulykken.

- Vi har haft en bilinspektør ude at undersøge stedet. Og vi vil sammenholde de undersøgelser med vores egne, inden vi melder noget ud om skyldsspørgsmålet, siger vagtchefen.

Annonce

Måtte klippes fri

Beredskab Fyn mødte op med adskillige køretøjer og måtte klippe bilisten fri af bilen, fortæller indsatsleder Jesper Donar Rossen.

- De vi ankom, var der allerede en ambulance på stedet. Vi måtte klippe bilen op for at få en person fri, så ambulancefolkene kunne tage sig af den tilskadekomne.

Desuden hjalp beredskabet med at spærre ulykkesstedet omkring Sanderumvej 272 af.

- Fordi det var et alvorligt uheld, har der været en bilinspektør inde over. Vi har holdt vejen lukket, mens politiet sørgede for at få lavet undersøgelserne. Bagefter kunne vi håndtere olien og glasskårene på stedet, inden vejen blev åbnet.

Ifølge indsatslederen kørte beredskabet derfra ved 11-tiden. Foruden indsatslederen blev der også sendten sprøjte fra stationen i Bolbro, mens beredskabets station på Åsumvej bidrog med en tankvogn og en redningsvogn.

De pårørende til den afdøde er underrettet, oplyser vagtchef Henrik Strauss.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce