Annonce
OB

Alle OB'ere på banen bortset fra Lieder

Issam Jebali er prioriteret af træner Jakob Michelsen som start-angriber mod FC København, vurderer Sport Fyn. Foto: Michael Bager
Ryan Johnson Laursen er så småt også begyndt på fysisk træning og både Max Fenger og Mikkel Hyllegaard trænede med.
Annonce

Fodbold: OB er midt i en tid, hvor anklagerne om for hård træning og for mange skader fyger omkring ørerne på de ansvarlige klubben.

Men Sport Fyn kan nu afsløre, at kun en enkelt af truppens spillere ikke var på træningsbanen onsdag før fridagen torsdag.

Endnu er Mart Lieder ikke at se på bane 1 og har i øvrigt ikke været i stand til at bidrage med ret meget, siden han skiftede fra Sønderjyske den 1. januar. Skadens omfang er ukendt. Lieder vil ikke tale om den, men det er knæet, der knirker.

Onsdag var både Ryan Johnson Laursen, Christian Vestergaard og Rasmus Nissen, der fik en forstrækning mod Midtjylland i mandags, med på græs - dog foreløbig kun under fysioterapeut Daniel Borgens kommando.

Janus Drachmann, Alexander Juel Andersen og Tarik Ibrahimagic var alle med i spiltræningen, men er alle for langt bagud til at spille en seriøs rolle i tankerne omkring en plads i starformationen på søndag mod FC København i Odense kl. 18.

Og både Max Fenger og Mikkel Hyllegaard var med i træningen igen og er i spil til kampen på søndag.

Sport Fyn ville gerne have talt med Max Fenger, men kommunikationsafdelingen meddelte, at han skulle til behandling efter træningen.

Fenger var jo sendt hjem fra U19-landsholdet fra Tyskland med en skade, men træner altså nu fuldt med.

Mikkel Hyllegaard fik et stræk i testkampen mod Brøndby, men er altså også tilbage.

En morgenfrisk Oliver Christensen var med ved målmandstræningen efter natten før at have fløjet tilbage fra Belfast, hvor han sammen med U21-landsholdet sikrede en væsentlig 1-0-sejr over Nordirland i EM-kvalifikationen.

Annonce

Sport Fyns bud

OB går nu ind i en afsluttende træningsfase uden at have vundet en betydende træningskamp og derfor vurderer Sport Fyn, at Jakob Michelsen vil stille med følgende startformation mod FCK på søndag:

Oliver Christensen - Oliver Lund, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik - Moses Opondo, Jens Jakob Thomasen, Troels Kløve - Emmanuel Sabbi, Issam Jebali, Mads Frøkjær-Jensen.

Max Fenger hænger altså lidt efter, men han har scoret fire mål i ni kampe, mens Jebali har lavet tre i 23 kampe.

Marco Lund banker alvorligt på til en plads i startopstillingen, men risikerer en bænkeplads trods Kasper Larsens fejl i testen i Aalborg.

Sander Svendsen synes kørt ud på et sidespor og svenske FotbollDirekt mener at vide, at engelske Championship-klubber står på spring for at få ham fra OB for omkring ti millioner, hvilket lyder som i den høje ende. Hans tidligere klub Hammarby har en videresalgsklausul på 15 procent på nordmanden.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

'De mest utålmodige mennesker nord for Alperne' har store planer: Vil bygge landsby omkring historisk ejendom

Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Annonce