Annoncørbetalt indhold

Gulvtyper - den sikre vinder.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sildebens laminat er en flot og moderne gulvtype, som er populær hos mange grundet dets stilrene look og slidstærke materiale. Der er mange fordele ved at lægge sildebens laminat i hjemmet, da det passer ind i alle tænkelige huse.

Sildebens laminat er især populært i den nordiske indretning.


Derfor skal du vælge sildebens laminat

Laminat som gulvtype er meget brugt. Selve gulvtypen er især populær, da forbrugeren kan slide rigtig meget på gulvet i løbet af levetiden. Samtidig med fås den i alle tænkelige farver og udtryk, som passer til en enhver smag. En af de mest normale måder, at lægge sit laminatgulv på er som sildeben. Sildebens laminat er en sikker vinder i husstanden, da den sikrer en alsidighed, som ikke mange andre gulvtyper kan tilbyde. Med sildebens laminat får hjemmet nemlig et gulv, som kan tåle utrolig meget slid og belastning, samtidig med at gulvet har et fantastisk look, som bare er flot at kigge på. De fleste udbydere af laminatgulve til private tilbyder over 10 års slidgaranti i forbindelse med et salg. I visse tilfælde holder gulvet også helt op til 20-30 år. Det hele afhænger af det daglige slid. Hvis forbrugeren efterfølgende ønsker at udskifte sit gulvet dette en nem løsning, da gulvet er let og overskueligt at lægge.

Gulvet er nemt at udskifte, fordi det har en klik-funktion, som gør det nemt at lægge i forhold til andre gulvtyper. Hvis man er født med 10 tommelfingre, kan man søge hjælp hos en professionel i forbindelse med gulvlægningen.


Laminatgulvet har også en anden stor fordel. Gulvtypen er nemlig tyndere end mange andre gulvtyper. Det betyder at gulvet passer ind i mange små områder, hvor tykkere gulvtyper ikke gør. Det giver mulighed, for at montere gulvet let, og du kan lægge det 100 % uden den mindste fejl. Det kan ydermere lægges ovenpå et allerede eksisterende gulv, hvilket gør tidsforbruget mindre på et nyt gulv. Det gør gulvtypen attraktiv for mange.


Sildebens laminat er med andre ord, den sikre vinder!

Sildeben er kun til rige mennesker

I gamle dage lagde man sildebensparket i træ. Det var ofte en dyr løsning, grundet materialet og måden det blev lagt på. Det var nærmest kun professionelle gulvlæggere, som var i stand til at lægge gulvtypen i sildeben. Gulvet var svært at lægge, fordi det skulle limes sammen stykke for stykke. Gulvtypen var især populær blandt velhavende folk, der havde lidt ekstra på kontoen. Det er nok den største årsag til, at sildebensparket i dag anses, som værende en eksklusiv og stilren gulvtype til det private hjem.

I takt med tiden og udviklingen i gulvtyper, er det blevet muligt at tilbyde sildebensparket i billigere versioner, herunder laminat. Det er en mindre omkostningsfuld løsning, og den henvender sig til mange forskellige forbrugere, da den har mange fordele. Ligeledes er det relativt nemt at lægge gulvet, og mange gør-det-selv personer lægger det selv.
Tre hurtige:


Det er billigt.

- Det er en billig gulvtype, som giver forbrugeren et hav af muligheder i forhold til type og udseende. Det er også en god mulighed, hvis man vil have muligheden for at udskifte sit gulv oftere.


Det er nemt at holde rent og pænt.

- Det kræver ikke meget rengøring, hvis man ønsker et rent og pænt gulv. Det er nemt at holde, og ligeledes behøver man ikke at være nervøs over at slide gulvet løbende. Det er super praktisk gulv, som kan anvendes til familier med fuld fart på.


Det er nemt at lægge

- Grundet klik-funktionen er det nemt, at montere og lægge gulvet. De fleste gør-det-selv personer kan lægge gulvet, hvilket gør det attraktivt for mange. Du sparer derfor mange penge på at skifte dit gulv ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.