Annonce
Nordfyn

Zulu Sommerbio viser "Ternet Ninja" og "A Star Is Born" hos Hasmark Strand Camping

Zulu Sommerbio konceptet lægger op til, at man kommer i god tid og måske slår sig ned med picnic-kurv og tæppe og hygger sig med vennerne eller familien før filmvisningen. PR-foto

Hasmark: Søndag den 28. og mandag den 29. juli - begge dage kl. 21.30 - kommer Zulu Sommerbio til Hasmark Strand Camping med filmene "Ternet Ninja" og "A Star Is Born". Der er således lagt op til en stor filmoplevelse på det store udendørslærred, og hos Nordfyns Erhverv og Turisme glæder man sig sammen med Hasmark Strand Camping over filmvalget.

- Det er første gang Nordfyn er med i ZULU Sommerbio karavanen, og i år eneste sted på Fyn. Derfor er jeg overordentlig glad for at vi kan starte med et brag og kan byde på to meget populære film, siger direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme Per Olesen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Ninjadukke og genindspilning

”Ternet Ninja” er den anden film i rækken af komikeren Anders "Anden" Matthesen. Han havde allerede haft gigantisk succes med filmen ”Terkel i knibe”, men den succes er på utrolig vis blevet overgået af den ternede ninjadukke. For mere end 940.000 har set 'Ternet Ninja' i de danske biografer, og det gør filmen til den mest sete danske film i biograferne efter årtusindskiftet.

”A Star is Born” er tredje genindspilning af filmen 'Hollywood bag kulisserne' fra 1937. Især er George Cukors version fra 1954 med Judy Garland og James Mason i hovedrollerne en uomgængelig filmklassiker. Filmen fik seks stjerner i BT af anmelderen Thomas Brunstrøm, der skrev: " … en usædvanligt medrivende, rørende og helt igennem fremragende film". Filmen var nomineret til syv Oscars, og vandt en - for "bedste originale sang".

Der er gratis entré og åbent for alle - kom i god tid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce