Annonce
Nordfyn

Zulu Sommerbio viser "Ternet Ninja" og "A Star Is Born" hos Hasmark Strand Camping

Zulu Sommerbio konceptet lægger op til, at man kommer i god tid og måske slår sig ned med picnic-kurv og tæppe og hygger sig med vennerne eller familien før filmvisningen. PR-foto

Hasmark: Søndag den 28. og mandag den 29. juli - begge dage kl. 21.30 - kommer Zulu Sommerbio til Hasmark Strand Camping med filmene "Ternet Ninja" og "A Star Is Born". Der er således lagt op til en stor filmoplevelse på det store udendørslærred, og hos Nordfyns Erhverv og Turisme glæder man sig sammen med Hasmark Strand Camping over filmvalget.

- Det er første gang Nordfyn er med i ZULU Sommerbio karavanen, og i år eneste sted på Fyn. Derfor er jeg overordentlig glad for at vi kan starte med et brag og kan byde på to meget populære film, siger direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme Per Olesen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Ninjadukke og genindspilning

”Ternet Ninja” er den anden film i rækken af komikeren Anders "Anden" Matthesen. Han havde allerede haft gigantisk succes med filmen ”Terkel i knibe”, men den succes er på utrolig vis blevet overgået af den ternede ninjadukke. For mere end 940.000 har set 'Ternet Ninja' i de danske biografer, og det gør filmen til den mest sete danske film i biograferne efter årtusindskiftet.

”A Star is Born” er tredje genindspilning af filmen 'Hollywood bag kulisserne' fra 1937. Især er George Cukors version fra 1954 med Judy Garland og James Mason i hovedrollerne en uomgængelig filmklassiker. Filmen fik seks stjerner i BT af anmelderen Thomas Brunstrøm, der skrev: " … en usædvanligt medrivende, rørende og helt igennem fremragende film". Filmen var nomineret til syv Oscars, og vandt en - for "bedste originale sang".

Der er gratis entré og åbent for alle - kom i god tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Målinger fra omstridt giftgrund vækker optimisme: - Det ser ud til, at der ikke er grund til bekymringer

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Odense

Jørgen har haft en blodprop i hjernen og kan kun sige 'for satan!': Kæmper imod ulovlige parkeringer

Annonce