Annonce
Nordfyn

Zulu Sommerbio viser "Ternet Ninja" og "A Star Is Born" hos Hasmark Strand Camping

Zulu Sommerbio konceptet lægger op til, at man kommer i god tid og måske slår sig ned med picnic-kurv og tæppe og hygger sig med vennerne eller familien før filmvisningen. PR-foto

Hasmark: Søndag den 28. og mandag den 29. juli - begge dage kl. 21.30 - kommer Zulu Sommerbio til Hasmark Strand Camping med filmene "Ternet Ninja" og "A Star Is Born". Der er således lagt op til en stor filmoplevelse på det store udendørslærred, og hos Nordfyns Erhverv og Turisme glæder man sig sammen med Hasmark Strand Camping over filmvalget.

- Det er første gang Nordfyn er med i ZULU Sommerbio karavanen, og i år eneste sted på Fyn. Derfor er jeg overordentlig glad for at vi kan starte med et brag og kan byde på to meget populære film, siger direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme Per Olesen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Ninjadukke og genindspilning

”Ternet Ninja” er den anden film i rækken af komikeren Anders "Anden" Matthesen. Han havde allerede haft gigantisk succes med filmen ”Terkel i knibe”, men den succes er på utrolig vis blevet overgået af den ternede ninjadukke. For mere end 940.000 har set 'Ternet Ninja' i de danske biografer, og det gør filmen til den mest sete danske film i biograferne efter årtusindskiftet.

”A Star is Born” er tredje genindspilning af filmen 'Hollywood bag kulisserne' fra 1937. Især er George Cukors version fra 1954 med Judy Garland og James Mason i hovedrollerne en uomgængelig filmklassiker. Filmen fik seks stjerner i BT af anmelderen Thomas Brunstrøm, der skrev: " … en usædvanligt medrivende, rørende og helt igennem fremragende film". Filmen var nomineret til syv Oscars, og vandt en - for "bedste originale sang".

Der er gratis entré og åbent for alle - kom i god tid.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Brug din tid på Balslev

Leder For abonnenter

Mennesker med hjertestop skal reddes i fællesskab

Adskillige fynboer og syd- og sønderjyder er i dag i live, fordi de har fået hjælp efter et hjertestop af Region Syddanmarks førstehjælpsordning Danmark Redder Liv. Derfor har ordningen vist sit værd: Danmark Redder Liv redder vitterligt liv. Alligevel er der mindst tre gode argumenter for, at det præhospitale udvalg i Region Syddanmark mandag beslutter sig for at lukke den succesfulde ordning og i stedet lader regionen indgå i Trygfondens Hjerteløber-ordning, der har samme formål som Danmark Redder Liv. For det første er der mange flere syddanskere, der har valgt at deltage i Hjerteløber-ordningen end i Danmark Redder Liv. For det andet er ordningen landsdækkende, hvilket betyder, at også en nordjyde, en københavner eller en lollik på ferie på Fyn kan træde til ved et fynsk hjertestop. For det tredje er ordningen gratis for regionen, fordi Trygfonden betaler omkostningerne. Det sidste er i denne sammenhæng mindre vigtigt, for regionen skal såmænd nok kunne finde de få millioner kroner, som det i givet fald vil koste at køre ordningen videre. Det vigtige er, at hele Danmark bliver i stand til at redde liv ved hjertestop. Der er dog ingen tvivl om, at Hjerteløber-ordningen trænger til en forbedring. Det er f.eks. højst mærkværdigt, at man kan blive hjerteløber uden at have erfaring med eller uddannelse i førstehjælp. Derfor bør regionen i samarbejde med de øvrige regioner motivere Trygfonden til at tage et større ansvar for, at de frivillige, der rykker ud til hjertestop, også reelt kan redde liv. Ellers giver ordningen ingen mening. Indtil Trygfonden er klar med en styrket hjerteløber-indsats, bør regionen fortsat bruge et behersket millionbeløb til uddannelse af de fynboer og syd- og sønderjyder, der melder sig som frivillige - nu blot i Hjerteløber-programmet. Det vil skabe større sikkerhed og tryghed for alle parter. Og det vil sikre, at endnu flere mennesker overlever et hjertestop. For det bedste er at redde liv - i fællesskab. Så tag et førstehjælpskursus - og meld dig til.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce