Annonce
Nordfyn

Zulu Sommerbio kommer til Hasmark Strand Camping

Zulu Sommerbio konceptet lægger op til, at man kommer i god tid og måske slår sig ned med picnic-kurv og tæppe og hygger sig med vennerne eller familien før filmvisningen. PR-foto
Som det eneste sted på Fyn får Hasmark Strand Camping denne sommer besøg af Zulu Sommerbio, der to aftener i sommerferien viser film under åben himmel på et kæmpelærred, der bliver sat op på campingpladsen.

Hasmark: I år kommer Zulu Sommerbio for første gang til Hasmark Strand Camping. De to sommerbio-visninger på Hasmark Strand Camping bliver en søndag og en mandag i slutningen af juli måned, nemlig 28. og 29. juli.

- Jeg glæder mig over, at det er lykkedes at trække en af sommerens helt store hit til Nordfyn. Med Zulu Sommerbio-konceptet, bliver filmforestillingerne på Hasmark Strand Camping blandt andet markedsført på TV2 Zulu og TV2, og vi får igen gjort opmærksom på vores skønne område, siger Per Olesen, direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme, i en pressemeddelelse.

Annonce

Gratis for alle

Zulu Sommerbio er gratis og åbent for alle, selvom det afvikles på campingpladsens område. Og på Hasmark Strand Camping ser man frem til sommereventen.

- Vi er super glade for at få Zulu Sommerbio på besøg og tilbyder blandt andet lækker mad i vores restaurant på campingpladsen, inden filmen ruller over det store lærred. Og så vil jeg da opfordre alle til at pakke badetøjet og komme ud og nyde de skønne omgivelser på og omkring campingpladsen ved Hasmark i de dage eventen står på, siger Mette Skifter, ejer af Hasmark Strand Camping.

Det er endnu ikke besluttet, hvilke film, der bliver vist ved de to forestillinger i Hasmark. Men der er typisk tale om nye, men ikke biografaktuelle film. Selve filmen bliver vist fra omkring kl. 21.30, når mørket er begyndt at sænke sig.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom nu, Mette F.: Hold dit løfte

Det er godt, at regeringen og Kommunernes Landsforening i sidste måned blev enige om en ny økonomisk aftale, der tilfører 2,2 milliarder kroner ekstra til kommunerne i 2020. Det er også fint, at den socialdemokratiske regering i begyndelsen af denne uge sendte millioner af kroner ud til en række af landets vanskeligt stillede kommuner. Og dejligt, at man desforuden har besluttet at sløjfe det rigide omprioriteringsbidrag. De mange skattemillioner, som regeringen har drysset ud med mild hånd i den seneste tid, ændrer imidlertid ikke på, at der er noget rivravruskende galt i Danmark, som Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager, formulerede det på et byrådsmøde tidligere på ugen. For der er stadig uhyre store forskelle på den service, som landets rige og fattige kommuner tilbyder deres borgere. Derfor er det påtrængende, at regeringen får gennemført en ny udligningsreform. Den nuværende socialdemokratiske regering har varslet, at det vil ske, men det gjorde den foregående Venstre-ledede regering såmænd også – uden at det skete. Derfor er det tilsyneladende nødvendigt at holde statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nikolai Wammen, social- og indenrigsminister Astrid Krag og alle andre ansvarlige ministre fast på, at der skal ske ændringer i udligningen mellem kommunerne. For det dur ikke, at eksempelvis rige kommuner i Nordsjælland kan hente ekstra millioner i hjem til pengetankene på grund af teknikaliteter i lovgivningen, mens fattige landkommuner skal skære i budgetterne. Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Odense, Kerteminde ... budgetforligene er faldet på plads de seneste dage; nogle steder med smalle forlig, andre steder med bred opbakning eller endog i fuld enighed. Alle steder har budgetlægningen dog krævet benhårde prioriteringer og fravalg, blandt andet fordi udligningsordningen stadig ikke er ændret. Derfor er det ikke nok, at regeringen har varslet en ny udligningsreform. Den skal også holde løftet.

Annonce