Annonce
GOG

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Der venter nu en lang periode for Anders Zachariassen uden for banen - først med operation og så med genoptræning. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Allerede umiddelbart efter skaden i fredagens ligakamp mod Ribe-Esbjerg HH var GOG-profilen klar over, at noget sandsynligvis var rigtig galt med hans højre knæ.

HÅNDBOLD: Landsholdsprofilen Anders Zachariassen, der kom til GOG til denne sæson, kom til skade fredag aften i kampen mod Ribe-Esbjerg på udebane. Mandag kom svaret på scanningen. Det forreste korsbånd i højre knæ er ødelagt. Nu venter operation og 12 måneders genoptræning.

- Jeg havde håbet på et mirakel, selvom jeg allerede fredag vidste, at det nok var det, siger Anders Zachariassen i en pressemeddelelse fra GOG - med tilføjelsen:

- Nu står jeg foran en lang periode med genoptræning, hvor jeg ikke kan være med til at gennemføre den flotte sæson, vi er i gang med. Men jeg vil gøre alt for at komme sikkert og stærkt tilbage til drengene, så vi kan opnå flere store resultater sammen og vinde flere titler.

Anders Zachariassen er i gang med sin første sæson i GOG og havde en stor rolle i den første titel efter konkursen - pokaltitlen i efteråret, hvor stregspilleren blev kåret til finalens fighter.

Annonce

- Synd for Anders

- Først og fremmest er det utrolig synd for Anders. Han stod over for knockout-kampe i Europa, Final 4-pokalslutspil, DM-slutspil og et muligt OL. Derudover er det selvfølgelig en stor kæp i hjulet for os, men vi kører naturligvis på med alt, hvad vi ejer og har for at indfri vores ambitioner til trods for endnu en stor skade til holdet, siger GOG's cheftræner, Nicolej Krickau, og henviser til, at andre nu må tage over.

Nu må flere spillere bidrage til at løse de funktioner, Anders efterlader i begge ende af banen. Ikke kun én eller to spillere for vi har mange til at tage over, og opgaverne vil blive fordelt på flere skuldre.

Annonce

- Fantastisk indsats

Fra GOG-direktør Kasper Jørgensen lyder det:

- Jeg er utroligt ked af det på Anders' vegne og håber, at han kommer godt igennem den svære periode. Anders har - siden han kom til klubben - ydet en fantastisk indsats, og vi kommer til at mangle hans egenskaber både på og uden for banen i den kommende lange periode. Jeg håber det bedste for Anders og ønsker ham rigtig god bedring.

Anders Zachariassen har de senere år også været med på det danske landshold. Han vendte i januar hjem med endnu en VM-guldmedalje til samlingen. Han var også med det danske landshold for to år siden, da det blev til VM-guld på hjemmebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce