Annonce
Sport

Yvonne skifter fra Olympia med blødende hjerte

Yvonne Bæk Rasmussen har fået fjernet sin migræne hos Kristina Schmidt. Foto: Nils Svalebøg

Olympias internationale kort skifter til Herlev for at få mere individuel træning.

Yvonne Bæk Rasmussen øjner EU-mesterskabet i Italien i august og VM til næste år. Foto: Nils Svalebøg

BOKSNING: Den fysiurgiske massør Kristina Schmidt tager fat, så Yvonne Bæk Rasmussen spjætter med benene. Men massøren har markant reduceret den migræne, som har plaget bokseren, siden hun var 17.

Men Olympias nordiske og dansker mester har ikke kun skiftet massør men også klub, og det er tungt al den stund, at hjertet hænger ved Olympia og hun stadig savner afdøde Anders Ahm Hugger, der i virkeligheden fik givet hende mod på at bokse igen, da hun havde født børn.

- Jeg mangler Anders og de andre trænere i Olympia er dygtige, men jeg savner den individuelle træning Anders kunne give mig, så derfor har skiftet klub til Herlev, hvor Rachid Idrissi træner mig og kan følge med mig til sparringer både formiddage, tidligt om morgenen eller i en weekend. Nogen gang har jeg min børn med, siger Yvonne Bæk Rasmussen, hvis søn Killian lider af den sjældne Pompes-sygdom og kræver maksimal opmærksomhed døgnet rundt.

Yvonne Bæk Rasmussen træner frem mod EU-mesterskaberne i Italien den 4.-13. august sammen med Bettina Dahl og Ditte Frostholm.

- Det er alt eller intet, og jeg skal stå øverst på skamlen, så min træning er nødt til at være effektiv fra nu af, når jeg samtidig bruger fem kvarter hver vej for at køre til træning, siger hun, der stadig sidder i Olympias bestyrelse.

- Det er langt fra farvel til Olympia, og der er intet fjendtligt i mit klubskifte lige nu. Det er simpel business, og jeg forbereder mig også til VM i 2018, og vil da slet ikke udelukke at bokse frem mod OL i 2020, siger Yvonne Bæk Rasmussen, der til den tid vil være 39 år.

Kristina Schmidt trykker, så det kan mærkes. Hun RAB-godkendt, hvilket vil sige, at hun er Registreret Alternativ Behandler gennem Sundhedsstyrelsen og iøvrigt efter sommer også kan bruge akupunktur som behandlingsform.

- Jeg behandler alle, men får flere og flere sportsfolk. Jeg gør meget ud af at guide folk og fortæller på plancher bagefter, hvilke muskler jeg behandler og hvorfor, jeg gør det, siger hun og Yvonne Bæk Rasmussen og tilføjer om sin nye helbredende sponsor:

- Kristina kan ligesom skille mine muskler fra hinanden. Jeg har specielt mange spændinger i min højre side, fordi jeg slår med højre, og de spændinger kan også give migrænen, siger Yvonne Bæk Rasmussen, der for nylig deltog i Nordic Race, som er et løb over seks kilometer med 30 forhindringer.

- Jeg bruger det som supplement til at opbygge formen. Jeg bruger det til at styrke begge sider af kroppen og det øger udholdenheden samtidig, siger den nye Herlev-bokser, der er rykket op i sin gamle 64 kilo-klasse.

Bokser Yvonne Bæk Rasmussens ryg er fyldt med spændinger og Kristina Schmidt løsner op for dem her. Foto: Nils Svalebøg

Til Frankrig

Den 15. juli bokser hun ved et Open Air-stævne i Tyskland og fortsætter derfra på træningslejr med landsholdet i Frankrig fra 17.-24. juli. Træningslejren er kommet til med kort varsel så hun kører derned sammen med hendes mand Danny og børnene Killian og Euphemia. Yvonne Bæk Rasmussen vælger selv at køre, fordi hun skal have Killians medicin med derned, så det kan blandes på et sygehus i den franske provins.

Kristina Schmidt er færdig med massagen af Yvonne Bæk Rasmussen. Kristina har selv trænet kampsport, styrketræner og har en bachelor i Idræt og Sundhed og drager nytte af den viden på egen krop i sin klinik Vita Mirabilis i Buchwaldsgade i det odenseanske Skibhus-kvarter.

Yvonne Bæk Rasmussen har iøvrigt oprettet sin egen Youtube-kanal, hvor man kan følge hendes træning og forberedelser. Den hedder ganske enkelt "Yvonne Bæk Rasmussen".

Annonce
Erhverv For abonnenter

De første har allerede meldt sig: Der er interesse for at købe Valdemars Slot

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Forventning blev til skuffelse hos Cykling Odense: Italien snuppede OL-guldmedaljen for næsen af danskerne

Erhverv For abonnenter

Tæppet trukket væk under firma: - Jeg er stolt over, vi er kommet ud med en minus på 'kun' lige knap en million kroner

Sydfyn

Bageri politianmeldt efter fødevarekontrol: - Det er ren børnehave

Middelfart

Middelfart bliver hjemmebane for volleyball-landsholdene: - Som klub er vi ellevilde

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Nyborg

Tyv udnyttede larmende støvsuger: Kvinde fik stjålet taske fra eget hjem

Kerteminde

Billede skaber stor debat: Men skal kommunen fjerne ukrudtet? - Vi mangler at diskutere retningslinjerne

Danmark

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

Kerteminde

Kendt sushi-kæde åbner ny restaurant: - Det er vores kunder, der har bedt os om det

Fyn For abonnenter

Skibet er ladet med fingerspitzengefühl og frihed

Odense

Strejke går ud over Odenses gamle: Kan ikke flytte i plejebolig eller få nødkald

Annonce