Annonce
Sport

Yvonne skifter fra Olympia med blødende hjerte

Yvonne Bæk Rasmussen har fået fjernet sin migræne hos Kristina Schmidt. Foto: Nils Svalebøg

Olympias internationale kort skifter til Herlev for at få mere individuel træning.

Yvonne Bæk Rasmussen øjner EU-mesterskabet i Italien i august og VM til næste år. Foto: Nils Svalebøg

BOKSNING: Den fysiurgiske massør Kristina Schmidt tager fat, så Yvonne Bæk Rasmussen spjætter med benene. Men massøren har markant reduceret den migræne, som har plaget bokseren, siden hun var 17.

Men Olympias nordiske og dansker mester har ikke kun skiftet massør men også klub, og det er tungt al den stund, at hjertet hænger ved Olympia og hun stadig savner afdøde Anders Ahm Hugger, der i virkeligheden fik givet hende mod på at bokse igen, da hun havde født børn.

- Jeg mangler Anders og de andre trænere i Olympia er dygtige, men jeg savner den individuelle træning Anders kunne give mig, så derfor har skiftet klub til Herlev, hvor Rachid Idrissi træner mig og kan følge med mig til sparringer både formiddage, tidligt om morgenen eller i en weekend. Nogen gang har jeg min børn med, siger Yvonne Bæk Rasmussen, hvis søn Killian lider af den sjældne Pompes-sygdom og kræver maksimal opmærksomhed døgnet rundt.

Yvonne Bæk Rasmussen træner frem mod EU-mesterskaberne i Italien den 4.-13. august sammen med Bettina Dahl og Ditte Frostholm.

- Det er alt eller intet, og jeg skal stå øverst på skamlen, så min træning er nødt til at være effektiv fra nu af, når jeg samtidig bruger fem kvarter hver vej for at køre til træning, siger hun, der stadig sidder i Olympias bestyrelse.

- Det er langt fra farvel til Olympia, og der er intet fjendtligt i mit klubskifte lige nu. Det er simpel business, og jeg forbereder mig også til VM i 2018, og vil da slet ikke udelukke at bokse frem mod OL i 2020, siger Yvonne Bæk Rasmussen, der til den tid vil være 39 år.

Kristina Schmidt trykker, så det kan mærkes. Hun RAB-godkendt, hvilket vil sige, at hun er Registreret Alternativ Behandler gennem Sundhedsstyrelsen og iøvrigt efter sommer også kan bruge akupunktur som behandlingsform.

- Jeg behandler alle, men får flere og flere sportsfolk. Jeg gør meget ud af at guide folk og fortæller på plancher bagefter, hvilke muskler jeg behandler og hvorfor, jeg gør det, siger hun og Yvonne Bæk Rasmussen og tilføjer om sin nye helbredende sponsor:

- Kristina kan ligesom skille mine muskler fra hinanden. Jeg har specielt mange spændinger i min højre side, fordi jeg slår med højre, og de spændinger kan også give migrænen, siger Yvonne Bæk Rasmussen, der for nylig deltog i Nordic Race, som er et løb over seks kilometer med 30 forhindringer.

- Jeg bruger det som supplement til at opbygge formen. Jeg bruger det til at styrke begge sider af kroppen og det øger udholdenheden samtidig, siger den nye Herlev-bokser, der er rykket op i sin gamle 64 kilo-klasse.

Bokser Yvonne Bæk Rasmussens ryg er fyldt med spændinger og Kristina Schmidt løsner op for dem her. Foto: Nils Svalebøg

Til Frankrig

Den 15. juli bokser hun ved et Open Air-stævne i Tyskland og fortsætter derfra på træningslejr med landsholdet i Frankrig fra 17.-24. juli. Træningslejren er kommet til med kort varsel så hun kører derned sammen med hendes mand Danny og børnene Killian og Euphemia. Yvonne Bæk Rasmussen vælger selv at køre, fordi hun skal have Killians medicin med derned, så det kan blandes på et sygehus i den franske provins.

Kristina Schmidt er færdig med massagen af Yvonne Bæk Rasmussen. Kristina har selv trænet kampsport, styrketræner og har en bachelor i Idræt og Sundhed og drager nytte af den viden på egen krop i sin klinik Vita Mirabilis i Buchwaldsgade i det odenseanske Skibhus-kvarter.

Yvonne Bæk Rasmussen har iøvrigt oprettet sin egen Youtube-kanal, hvor man kan følge hendes træning og forberedelser. Den hedder ganske enkelt "Yvonne Bæk Rasmussen".

Annonce
Fyn For abonnenter

Fynbus giver kontrollører bodycam: 'Fede luder - dine børn dør' - trusler er blevet en del af arbejdsdagen for Christina, der bare skal tjekke en busbillet

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Erhverv For abonnenter

Fynbus-direktør: - Derfor sætter vi kamera på kontrollørerne

Faaborg-Midtfyn

Mangler 200 cykler: Nu må succesfuld cykelhandler skuffe sine kunder gang på gang

Erhverv

Claudia fik en god idé, mens hun ammede sin søn: Har fordoblet salget i år og drømmer om sin egen hudplejeserie

Assens

Byrådskandidat om budgetaftale: Anstændig hjemmepleje kan skabes for 200 kroner om året pr. borger

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Faaborg-Midtfyn

Bilist ødelagde hæk og endte i have

Fyn For abonnenter

Autist fængslet for fjerde gang for at krænke mindreårige - forening ønsker bedre indsats i fængslerne og retsvæsenet

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Fyn

Kendt Odense-advokat død efter kort tids sygdom

Erhverv For abonnenter

Finn og Peer startede for sig selv, da arbejdspladsen flyttede: Nu har de 26 ansatte

Middelfart

Konditor storhitter med både chokolade og bryggeri i baglokalet: - Vi satte de første 500 øl til salg, og på en uge var alt udsolgt

Annonce