Annonce
Kerteminde

Yvonne blev dømt for at chikanere skolechef: Nu har hun fået lov at anke dommen

- Jeg lovede, at jeg ikke ville lægge mig fladt ned. Nu har jeg fået lov til at anke min dom, fortæller bokser Yvonne Bæk Rasmussen, der siden juli har ventet på svar fra Procesbevillingsnævnet.
Annonce

Kerteminde: Man må ikke skrive på internettet, at en tidligere skolechef er skyld i, at flere børn og ældre ikke har fået den rette træning således, at deres liv er endt før nødvendigt.

Men om den dom står til troende, vil vise sig, når Landsretten har kigget på sagen. Yvonne Bæk Rasmussen har nemlig netop fået besked fra Procesbevillingsnævnet, at hun må anke sin dom.

- Og det gør jeg, for jeg vil have, at retfærdigheden skal ske fyldest. Før det sker, lægger jeg mig ikke fladt ned, understreger hun.

Yvonne Bæk Rasmussen blev dømt efter den forholdsvis nye §119a, der handler om chikane af offentligt ansatte. Spørgsmålet i retten var blandt andet, om et enkelt opslag på facebook tæller som chikane. Netop fordi loven er så ny og uprøvet, har hun fået lov til at få den prøvet ved en højere instans.

Annonce

Vi får se Hr. Borgmester

- At jeg får lov til at anke, viser jo, at de har anerkendt, at min sag er en principiel sag, der vil være med til at danne præcedens for §119a, og det viser også, at de har anerkendt, at sagen ikke er så ligetil endda, siger Yvonne Bæk Rasmussen.

- Da min dom faldt i juni, var borgmesteren hurtigt ude med at sige, at det beviser, at det var korrekt af dem at politianmelde mig. Nu får vi se, Hr Borgmester.

Hvornår sagen kan komme for landsretten, er der ingen, der ved endnu.

- Der kan godt gå et halvt til et helt år. Jeg ved bare, at det ikke kan blive i marts eller i maj, for da skal jeg bokse kvalifikationskampe til OL, siger den hårdtslående kvinde, der både har EU-mesterskab og Nordisk Mesterskab i bagagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce