Annonce
Kerteminde

Yvonne Bæk Rasmussen: - De prøver at lukke munden på mig

Yvonne Bæk Rasmussen. Arkivfoto

- De er gået i ringen med den forkerte, siger Yvonne Bæk Rasmussen, der har fået mange henvendelser fra borgere, der føler sig uretfærdigt behandlet af Kerteminde Kommune.

Annonce

Kerteminde: Yvonne Bæk Rasmussen holder fast i, at hun ikke har gjort noget forkert, selvom Fyns Politi nu har valgt at sigte hende efter straffelovens paragraf 119a for et facebook-opslag, hun skrev, om tidligere unge og skolechef Dorte Dabelsteen.

- For min skyld må de gerne køre sagen, for der er ikke noget at komme efter. Tværtimod - jeg har ikke gjort noget forkert, siger Yvonne Rasmussen, der i facebook-opslaget blandt andet beskyldte Dorte Dabelsteen for at være medvirkende til, at borgere var døde førend nødvendigt.

Opslaget blev skrevet som en reaktion på, at Dorte Dabelsteen fik en lille million kroner med fra Kerteminde Kommune i ekstra løn og pension, da hun valgte at sige sit job op. De penge, mener Yvonne Rasmussen, burde være gået til kommunens skoler og de svageste stillede i stedet for at være endt i unge og skolechefens lommer.

- Nu prøver de at lukke munden på mig og få mig til at tie stile, men de er gået i ringen med den forkerte, og de kommer ikke ud uden, at jeg har vundet, siger Yvonne Rasmussen.

Annonce

Borgerne bakker op om Yvonne

Yvonne Rasmussen fortæller, at hun er blevet kontaktet af en lang række borgere, efter kommunen valgte at melde facebook-opslaget til politiet.

- Jeg har fået mange henvendelser, og der har i den grad været en opbakning til min kamp, fortæller Yvonne Rasmussen.

- Mange har fortalt, hvordan de også er blevet behandlet uretfærdigt af Kerteminde Kommune, og jeg bliver helt ked af det, fordi jeg har fundet ud af, hvor slemt kommunen faktisk behandler deres borgere, siger Yvonne Rasmusen, der selv har en søn, der lider af Pompes sygdom, og i årevis har kæmpet med Kerteminde Kommune for at sikre sønnen den rigtige behandling.

- Jeg er skuffet over de ting, der er blevet gjort mod os, men vi er langt fra de eneste og langt fra den værste sag. Der er kommet mange, der har sagt, hvor er det godt, det du gør, fordi de har ikke selv turde eller har kræfter til at kæmpe, fortæller Yvonne Rasmussen.

- Du anmeldte kommunaldirektør og borgmesteren til politiet, fordi du mente, at de forsøgte at knægte din ytringsfrihed. Den anmeldelse har politiet afvist. Vil du anke den afgørelse?

- Jeg er hverken jurist eller advokat, så det skal jeg lige overveje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce