Annonce
Middelfart

Youtube-kendisser krydrer Naturens Dag: Underholder til åbningsseance i Føns

Mika og Tobias er kendte fra Youtube, hvor de udgiver musik. Privatfoto
Naturens Dag, der afholdes 13. september, skydes i gang med børneunderholdning ved Føns Strand.
Annonce

Føns: Når Naturens Dag 2020 åbner, er det Føns, som lægger landsby til seancen.

Det sker søndag 13. september og vil med stor sandsynlighed finde sted på pladsen bag ishuset på Føns Strand - klokken 10. Her er der blevet booket børneunderholdning til at kickstarte dagen, og Mika og Tobias, der er kendte fra deres Youtube-videoer og -sange, vil stå for at sætte gang i sagerne. Samtidig vil borgmester i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd (S) holde tale.

Annonce

Flere tilmeldinger

Flere steder i Føns-området har man allerede meldt sig med aktiviteter til Naturens Dag. Blandt andet har Føns Søsportsklub, Føns Havbane, Kridthuset og Føns Vig Fritidsfiskerforening sluttet sig til. Det er endnu ikke for sent at melde aktiviteter - i hele kommunen - til Naturens Dag via https://naturensdag.middelfart.dk.

Naturens Dag har til formål at give mulighed for, at man kan opleve Middelfart Kommunes naturområder på en anderledes måde. Konceptet går ud på, at alle lokale kræfter, der har lyst og har interesse i bevægelse i naturen, arrangerer en større eller mindre aktivitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Dyreorganisationer er helt oppe i det røde felt: For en måned siden var det marsvinet Saga, nu er Eskild indfanget til Fjord&Bælt

Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce