Annonce
Erhverv

YouSee har løst sine problemer med bland selv-tv

Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix
Kunder, der har haft problemer med YouSees bland selv-tv, kan se frem til nogle point til ekstra indhold.

YouSee har fået løst de problemer, der har forhindret kunder i at udskifte kanaler i deres bland selv-tv-pakke.

Det fortæller Jacob Mortensen, der er direktør hos YouSee.

- Vi er nu der, hvor alle kunder igen har adgang til fuldt ud at kunne bruge funktionen, så de kan vælge tv-kanaler og streamingtjenester, siger han.

Enkelte kunder kan dog stadig opleve problemer med at udskifte deres kanaler.

For at sikre den bedste oplevelse hos dem, der blander deres egen pakke, har YouSee nemlig sat et loft over, hvor mange der kan gøre det ad gangen.

- Det betyder, at hvis man ikke kan komme igennem første gang, så skal man bare prøve en gang mere. Men det vil være et fåtal af vores kunder, som kommer til at opleve den begrænsning, fortæller Jacob Mortensen.

Som kompensation for problemerne, som stod på nogle dage inde i det nye år, kan de berørte kunder se frem til tre ekstra bland selv-point, de kan bruge til at vælge ekstra indhold i en tre måneders periode.

Pointene vil blive tildelt af YouSee i marts.

- Det er den klart bedste måde, hvorpå vi kan godtgøre, at de er gået glip af nogle oplevelser de første dage af året, siger Jacob Mortensen.

YouSee har 250.000 tv-kunder med bland selv-pakker.

Problemerne startede ved årsskiftet, hvor flere kunder pludselig oplevede, at de ikke længere kunne skifte kanalerne i deres tv-pakke.

Idéen med bland selv-tv-pakken er netop, at kunderne let skal kunne skifte ud i deres kanaler hver måned.

Ifølge Jacob Mortensen var det to ting, som skabte problemerne i forhold til at skifte ud i tv-pakkerne.

Dels var der mange, som prøvede at gøre brug af funktionen samtidig, og dels var der en udskiftning i indholdet.

Ved årsskiftet udgik blandt andet Kanal 4, Kanal 5, 6'eren samt Eurosport 1 og 2 fra YouSees programudbud.

Det hænger sammen med, at selskabet ikke kunne blive enig med leverandøren Discovery om at forlænge en aftale.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Ny hanløve er ankommet til Odense Zoo

Leder For abonnenter

Overvågning. Et nødvendigt onde

Avisen bragte i går en god nyhed fra Korsløkkeparken, der er et boligområde i Odense på den såkaldte ghettoliste. Efter opsætning af i alt 460 kameraer er området blevet markant fredeligere. Tidligere var Korsløkkeparken plaget af omfattende hashhandel, hærværk og anden kriminalitet, der gjorde bebeboerne utrygge. Men nu kan tillidsfolk for beboerne fortælle, at kameraerne har lagt en dæmper på de urolige elementer, som typisk er helt unge mennesker. De nye kameraer i Korsløkkeparken flugter således fint med regeringens planer om mulighed for mere markant overvågning i det offentlige rum. Dette forslag vil regeringen sandsynligvis komme igennem med, takket være støtte fra de blå partier, og det vil ikke mindst langt størsteparten af beboerne i større almene bebyggelser være glade for. Med god grund. Fredelige borgeres efterspørgsel af en tryg hverdag, hvor man ikke møder hashpushere i nedgangen til kælderen eller skal frygte hærværk mod sin parkerede bil, er forståelig og legitim. Men samtidig må man ikke se bort fra, at mere overvågning også indskrænker den frihed og ret til privatliv, som er grundlæggende for et åbent, demokratisk samfund. Folks behov for tryghed stritter altså imod nogle vigtige værdier, og dermed kan sammenstødet overføres til modsætninger mellem på den ene side almindelige danskere, der tager afsæt i deres hverdag, og på den anden side organisationer, der henviser til undersøgelser og statistikker. Mens hr. og fru menigmand tager overvågningen ret afslappet, er for eksempel Advokatrådet og Det Kriminalpræventive Råd betænkelige. De efterlyser dokumentation for, at øget overvågning gør det nemmere for politiet at opklare alvorlige forbrydelser. Skeptikerne påpeger også, at regeringens lovforslag, om det bliver vedtaget, vil indskrænke borgernes ret til privatliv mere, end man forestiller sig. Det kan meget vel være rigtigt, at kameraovervågning kun har begrænset betydning, når det drejer sig om alvorlig kriminalitet. Men skønt gamle begreber som ro og orden ikke i dag er på mode blandt fagpersoner, har de alligevel fylde i befolkningen. Derfor er øget overvågning et nødvendigt onde. I hvert fald indtil forældre og SSP-folk har lært de unge uromagere reglerne for almindelig god opførsel. Det vil desværre nok tage en rum tid.

Annonce