Annonce
Erhverv

Yngre mæglere på banen: Rokade i fem Home-butikker

Ejendomsmægler Henrik Christoffersen får ny partner i sine fire Home-butikker i Odense og på Nordfyn, efter at den tidligere indehaver Poul Jensen har bebudet sin afgang. Arkivfoto: Lasse Frimodt
To unge mæglere er blevet del af ejerholdet i fem Home-butikker i Odense og på Nordfyn, efter at den tidligere indehaver Poul Jensen har trukket sig ud.
Annonce

Der er kommet yngre kræfter på spil i fem fynske Home-butikker, efter at 58-årige Poul Jensen har trukket sig ud af mægler-butikkerne i Odense og på Nordfyn.

Den tidligere divisionsspiller fra fodboldklubben B1913 har sat sig selv af holdet, hvor han i mange år ellers har dannet par med Henrik Christoffersen i fire af butikkerne.

Den 41-årige mægler fortsætter som indehaver af Home Odense C, Home Ejerlejlighedsbutikken, Home Odense Nord og Home Nordfyn, hvor han fremover får en ny medspiller i form af 37-årige Martin Larsen.

Poul Jensen, der var aktiv hos B1913 under træner Roald Poulsen, stopper 1. november, hvor han udover samarbejdet med Christoffersen i de fire nævnte Home-butikker også siger farvel som ejer i butikken i Dalum.

Her kommer der også yngre kræfter til i form af blot 31-årige Daniel Andersen. Hverken Andersen eller den seks år ældre Larsen kommer dog til uden erfaringer, da begge har solgt masser af boliger allerede.

Martin Larsen har således 10 års erfaring i Home-kæden, senest som partner og daglig leder i Home Ejerlejlighedsbutikken.

- Det er en stor drøm for mig, og jeg kunne virkelig ikke forestille mig at udleve den med nogen bedre end Henrik, siger Martin Larsen.

Annonce

Stor drøm for "Dalum-dreng"

Daniel Andersen, der allerede overtog forretningen i går, har arbejdet i branchen siden 2010 og de seneste syv år i Home. Han kommer fra stillingen som daglig leder og partner i Home Skibhusvej, der er bedst sælgende mægler af villaer i Odense C.

- Det er en stor drøm for mig. Jeg glæder mig helt vildt og har et stærkt hold af medarbejdere med mig,  siger Daniel Andersen, der beskriver sig selv som en "inkarneret Dalum-dreng".

Poul Jensen selv ser frem til at bruge sin tid på andre elementer i livet, som han forleden udtalte til Fyens Stiftstidende:

- Det er et firma med succes, og jeg har det godt med at aflevere det i topform, som det sker, selv om det har været midt i en coronakrise. Beslutningen er min helt personlige. Det hele handler ganske enkelt om, at jeg vil have mere tid til familien, mig selv og vennerne, sagde Poul Jensen.

Home-kæden har yderligere tre forretninger i Odense-området, hvor brødrene Jakob og Morten Nielsen er indehavere i Home Tarup, Home Hunderup og Home Odense Syd-Øst.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce