Annonce
Nordfyn

Yngre kolleger på ønskesedlen: Radio Nordfyn fejrer sølvbryllup

John Aagaard og Dan Jørgensen kunne godt bruge nogle lidt yngre kolleger, og gerne i Otterup og Søndersø. Måske en idé til en sølvbryllupsgave til Radio Nordfyn: Foto: Betty Rasmussen
Alle er inviteret med, når Radio Nordfyn den 12. august inviterer til sølvbryllupsfest. John Aagaard har været med siden den spæde start.
Annonce

Nordfyn: Der er formentlig ikke mange nordfynboer, der ikke på et eller andet tidspunkt, et eller andet sted i kommunen, har set John Aagaard med sin nysgerrige mikrofon på vegne af Radio Nordfyn.

For onsdag den 12. august er det 25 år siden, Radio Nordfyn første gang kunne høres på 94,2 MHz, og i de 25 år har John Aagaard og andre frivillige radioreportere forsøgt at dække så meget som muligt af alt det, der sker på Nordfyn.

Siden 2014 har Aagaard haft hjælp af Dan Jørgensen, der også er fast mand på radioen. De får desuden hjælp af Annette Tezkratt og Poul Bargmann, der er den nyeste på holdet. Dertil kommer 8-10 kvinder, der hver uge indlæser Ugeavisen Nordfyn og ugens Nordfyns-sider i Fyens Stiftstidende som lydavis.

Men der er plads til flere radio-aktive på holdet, og meget gerne lidt yngre kræfter end John Aagaards 84 år og Dan Jørgensens 71.

- Vi kunne især godt bruge et par stykker i Otterup og Søndersø. Vi kan jo ikke være alle steder, og vi har lige fået nye optagere, som de kan bruge, lokker Dan Jørgensen, mens John Aagaard supplerer med salgsargumentet, at arbejdet på Radio Nordfyn for en ung kan være et godt springbræt til en journalistuddannelse.

Annonce

Alle er inviteret til sølvbryllup

Siden begyndelsen af 2019 har radioen haft lokaler på Sejlerkajen 8B i Bogense, og her er der både plads til sendeudstyr, gæster i studiet, arkivet med de mange, mange, mange timers udsendelser og gamle lp-plader og 78-plader.

Onsdag den 12. august skal pladsen ude foran radiolokalerne dog også i brug, for da inviterer Radio Nordfyn alle til fest på Sejlerkajen.

Festen, der lanceres som en sølvbryllupsfest mellem John Aagaard og radioen, begynder klokken 13, og ud over lidt til ganen bliver der musik, taler og linedance.

Hele tre lokale bands giver hver en lille koncert. Det er Rundt På Gulvet, Havmågerne og Rocke Steen og Rockerne. Desuden giver Piece of Cake linedanceopvisning.

Ind imellem den planlagte underholdning er der plads til taler og andre indslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce