Annonce
Odense

Yderligere to weekender med vejlukning - mandag begynder skinnearbejde i kryds

Fra mandag lægges skinner til letbanen i krydset Middelfartvej, Christmas Møllers Vej og Roesskovsvej. Det er et arbejde, som ventes at vare frem til midten af maj. Arkivfoto: Nils Svalebøg.
Der var oprindeligt varslet to weekender med lukning af Middelfartvej - nu er en tredje tilføjet. Fra mandag bliver der restriktioner for trafikken i kryds, hvor der skal lægges letbaneskinner.

Odense: Som det var tilfældet for en uge siden bliver der også denne weekend arbejdet på Middelfartvej, hvor den går over jernbanesporene. Der skal sættes kantsten mellem vejarealet og letbanesporet, og det gør det nødvendigt at lukke Middelfartvej for biltrafik mellem Grønløkkevej og Christmas Møllers Vej.

Lukningen af vejen skete fra fredag klokken 20 til og med mandag morgen klokken fem, og der er i den periode omkørsel ad Grønløkkevej, Falen og Kløvermosevej.

På strækningen fra Stadionvej til Christmas Møllers Vej ensrettes Middelfartvej i samme tidsrum i retning mod centrum, oplyser Odense Kommune. Lukningen af Middelfartvej gentages næste weekend, men uden ensretningen vest for jernbanebroen.

Når Middelfartvej mandag morgen atter er åben for gennemkørsel, tager Odense Letbanes entreprenør fat på arbejdet med at lægge skinner i krydset Middelfartvej, Christmas Møllers Vej og Roesskovsvej. Det er et arbejde, som forventes at vare knap tre måneder.

Annonce
Når weekendens arbejde på broen over jernbanesporene er overstået, begynder et nyt skinnearbejde på Middelfartvej i krydset ved Christmas Møllers Vej og Roesskovsvej, og det ventes at vare til midten af maj. Kort: Odense Kommune.

Forbudt at svinge til venstre

Under den første del af arbejdet er det ifølge Odense Letbane nødvendigt at begrænse svingmulighederne for bilister i krydset.

Der bliver forbud mod venstresving fra Middelfartvej til Christmas Møllers Vej, og fra Christmas Møllers Vej bliver det kun muligt at køre til højre ud ad Middelfartvej. Cyklister, som kommer fra Christmas Møllers Vej, skal bruge fodgængerovergangen vest for krydset for at komme over Middelfartvej.

Fra Roesskovsvej, på den sydlige side af Middelfartvej, bliver der forbud mod at svinge til venstre ad Middelfartvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce