Annonce
Læserbrev

X Factor-vinder 2019

Læserbrev: Anmeldelserne af vinderen, 23-årige Kristian Kjærlund fra Horsens, har i aviserne været gode, også i Ekstra Bladet og i Fyens Stiftstidende, men læser man indlæg fra Ekstra Bladet er samtlige bemærkninger negative og ofte meget, meget grove.

Det får mig til at tænke på læserbreve i almindelighed her op til valget er en nedgøring og personligt fnidder. Som jeg ser det, er det samfundets bundfald, der kommer til orde som et ondt uhensigtsmæssigt talerør. Heldigvis har vi også læsere, der skriver positivt om det gode, liv vi har. De gode indlæg er Fyens Stiftstidende gode til at bringe, men som jeg vurderer, er Fyens Stiftstidende også gode til at fravælge ligegyldige politiske indlæg, ingen alligevel gider at læse.

X Factor har nået det fantastiske med over en million seere, uge efter uge, men har også sat tid af til at håbefulde sangere har kunnet fremvise deres sangkvaliteter. Og hurra for det. Fed underholdning.

Nu vil TV 2 til næste år komme med en ny omgang sangere og der forventes, at flere tusinde håbefulde unge og gamle melder sig til konkurrencen som vinder af X Factor 2020. Jeg glæder mig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Annonce