Annonce
Sport

Wozniackis hittingpartner: Man kan mærke at hun er glad

Edgar Su/Reuters
I en podcast siger hittingpartner, at Wozniacki-lejren håber, at danskeren gør det godt i afskedsturnering.

Det er en glad og fokuseret Wozniacki-lejr, der går ind til danskerens afskedsturnering, Australian Open.

Det fortæller en af den danske tennisstjerne Caroline Wozniackis hittingpartnere ved turneringen, den tidligere australske tennisspiller Jake Eames, til tennisprogrammet First Serve.

Sammen med en anden tidligere spiller, Greg Jones, har han ved de seneste to udgaver af Australian Open været en del af hendes træningshold, forklarer han.

Og stemningen er god inden Wozniackis kamp i første runde mod amerikanske Kristie Ahn natten til mandag dansk tid.

- Hun (Wozniacki, red.) virker i hvert fald meget glad lige nu. Altså, vi taler ikke så meget om det. Men hele holdet koncentrerer sig om at være til stede i øjeblikket og tage det kamp for kamp, siger Eames til radioprogrammet, der er sendt som podcast søndag.

- Men man kan mærke, at hun er meget glad. Hun blev gift sidste år, så det er virkelig en glad Wozniacki-lejr for tiden, og vi håber, at hun kan gøre det godt her.

Samtidig roser den tidligere australske spiller Wozniackis far og træner, Piotr, for at kende datteren godt og sørge for at holde hende mentalt på rette spor.

- Hendes fars øje for detaljerne er fantastisk. Som hendes far kender han hende selvfølgelig også rigtig godt, og han ved, hvordan hun reagerer i forskellige situationer, siger Eames til First Serve.

Wozniacki blev sidste år gift med den tidligere basketballspiller David Lee.

Hun har inden Australian Open sagt, at hun er klar til andre udfordringer og projekter end livet som toptennisspiller.

Men hun også har foreløbigt holdt kortene tæt til kroppen om, hvad fremtiden skal bringe.

/ritzau/

Annonce
Link til podcasten på udbyderen Whooshkaas side
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce