Annonce
Sport

Woziacki gør sig klar til tunesers varierede spil

John Donegan/Ritzau Scanpix
Der blev serveret korte slag til den danske tennisstjerne i træning på den arena, hvor hun fredag skal i kamp.

Caroline Wozniacki forbereder sig til en kort træning på det varierede spil, der sandsynligvis kommer til at møde hende i tredje runde af afskedsturneringen, Australien Open.

Det sker fredag, et par timer inden hun skal i kamp mod tunesiske Ons Jabeurs, tidligst klokken 02.30 dansk tid.

Træningen foregår på Melbourne Arena, samme arena som opgøret mod Jabeur spilles på, og Wozniacki går på vanlig vis grundslagene og serverne igennem.

Hendes australske hittingpartnere serverer dog flere korte og slicede bolde til danskeren end vanligt - et kendetegn ved Jabeurs spil.

I løbet af træningen stiller hendes hittingpartner sig midt på banen og sender en række slicer midt på banen til danskeren.

Wozniacki har bebudet, at hun skal forsøge at finde timing mod en meget anderledes spillende modstander.

- Det bliver en kamp, hvor hun kommer til at skifte tempo en del. Hun kommer for at bryde min rytme. Men jeg skal gå ind og spille aggressivt og holde roen og tålmodigheden, sagde Wozniacki torsdag.

Danskeren, der ligger nummer 36 i verden, regnes umiddelbart som favorit i opgøret mod tuneseren, der ligger nummer 78 i verden.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce