Annonce
Nordfyn

Wow-effekt: Generationer af fine biler skinnede i solen

En aldrende men velholdt svensker trak mange beundrende blikke ligesom det usædvanligt fint udvalg af alt fra prangende amerikanerkrom til beskedne NSU'er. Der var nostalgi for alle pengene og mange mindedes deres barndoms biler. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Bogense: For nogle mennesker klinger lyden af en veltrimmet motor som den smukkeste klassiske musik og for dem findes der ikke noget mere æstetisk end poleret krom og velformet læder. Hvis man har det sådan - og i det hele taget har bare en lille dråbe benzin i blodet, så var Bogense lørdag formiddag omdannet til én stor slikbutik.

Det var nærmest automobilhistorie fra håndsving til hybrid, der var repræsenteret og de mange fine køretøjer trak i den grad mennesker til byen.

Der var mulighed for at komme hjem med både en fabriksny og lettere brugte biler efter en shoppingtur gennem Adelgade. Foto: Thomas Gregersen

Her i coronatiden har Bogense - ligesom resten af samfundet - været nødt til at skifte ned i førstegear, men lørdag formiddag var stemningen næsten som i de gode gamle dage. Dog med masser af håndsprit og hensynsfuld afstand.

Bilernes dag er siden starten i 2013 blevet en fast tradition, der trækker mange gæster til byen.

Trods det altoverkyggende faktum, at temperaturen lå på den høje side af 30 grader på en vindstille dag i Adelgade, var der god gennemstrømning af lokale og turister i Adelgade.

Her kunne man blandt finde Toyotaklubben, en række smukke veteranbiler og fabriksnye og brugte salgsbiler fra områdets største forhandlere.


Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce