Annonce
Sport

Wolfsburg tog sin første Bundesliga-titel

Wolfsburg tog sin første Bundesliga-titel

Wolfsburg vandt det tyske mesterskab, efter at klubben vandt 5-1 hjemme over Werder Bremen. Bayern München må nøjes med andenpladsen.

Annonce

I en af de tætteste og mest nervepirrende afslutninger i den tyske Bundesliga var det overraskelsen Wolfsburg, som snød alle de store favoritter og vandt klubbens første titel nogensinde. I sidste spillerunde gjorde de arbejdet færdigt ved at besejre Werder Bremen med 5-1 på hjemmebane.

Selv om Bayern München før har snydt en ligarival på selve målstregen, så var der ingen slinger i valsen hos Wolfsburg, som hurtigt lukkede al spænding ud af topstriden ved at bringe sig foran 2-0 mod Werder Bremen efter blot et kvarters spil på mål af regissøren på midtbanen, Zvjezdan Misimovic, og topscorer Grafite. Og på et selvmål af Werder Bremen kunne Wolfsburg gå til pausen med 3-0. Brasilianeren Diego reducerede for gæsterne efter pausen, men et par sultne Wolfsburg-angribere sørgede for at sætte tingene endegyldigt på plads i det, der skulle blive en ren opvisning på Volkswagen Arena.

Ligatopscorer Grafite øgede med sit 28. sæsonmål føringen, inden angrebskollega Edin Dzeko med sit 26. sæsonmål slog storsejren fast.

Bayern München vandt hjemme 2-1 over Stuttgart. Dermed endte Bayern München på andenpladsen, mens Stuttgart snuppede tredjepladsen, som giver adgang til Champions League-kvalifikation.

Jonas Kamper og Bielefeld rykkede ned, efter klubben spillede 2-2 hjemme mod Hannover 96. Kamper blev skiftet ind et kvarter før tid. Energie Cottbus uden Dennis Sørensen i truppen vandt 3-0 hjemme over Bayer Leverkusen og skal ud i en afgørende play off-kamp om nedrykning.

Wolfsburg tog sin første Bundesliga-titel
Wolfsburg tog sin første Bundesliga-titel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce