Annonce
Fyn

Wester tester kampformen i træningskamp mod Nykøbing Falster

Tess Wester er tilbage i målet og fik 20 minutter i kampen mod Nykøbing Falster Foto: Nils Svalebøg
Med en sejr på 29-24 i træningskampen mod Nykøbing Falster, fik Odense Håndbold yderligere afstivet kampformen. Tess Wester fik 20 minutter i målet, men det var Althea Reinhardt, der leverede de bedste redninger.
Annonce

HÅNDBOLD: Omkring 100 tilskuere havde trodset sommervarmen og søgt ind i Odense Idrætshal - nu officielt Sydbank Arena - for at overvære træningskampen mellem Odense Håndbold og Nykøbing Falster.

Tess Wester, der er tilbage efter sin alvorlige rygskade, bad lydfolkene om at få skruet op for musikken og energien under opvarmningen, men hun måtte vente til anden halvleg med at komme ind på kassen. Althea Reinhardt stod hele første halvleg samt de sidste 10 minutter af kampen, og det var ifølge træner, Ulrik Kirkely, helt efter planen.

- Det er klart, at Althea fysisk er længere fremme, men det var aftalt fra start, hvornår de skulle være inde og ude, fordi vi passer på dem.

Tess Wester spillede ikke nogen stor kamp i dag, men fortalte efterfølgende også, at der mangler lidt endnu for at nå topformen:

- Jeg er virkelig glad for at være med på holdet igen, men der mangler selvfølgelig lidt endnu. Det er min anden kamp på et halvt år. Men jeg har det rigtig godt, og træner sindsyg meget, så jeg synes, det går godt. Det var faktisk rart med coronapausen, fordi jeg ikke følte mig presset til at komme tilbage.

Hun har undervejs i skadesforløbet modtaget behandling hjemme i Holland.

- Der var lidt mere tid til at få behandling der. Her i klubben har vi 16 spillere, så jeg er virkelig glad for at klubben har sagt ja til det (at blive behandlet i Holland, red.).

Annonce

Rodet start men effektiv anden halvleg

Wester kunne fra bænken se Althea Reinhardt komme godt fra start med tre redninger indenfor de første tre minutter. Åbningen af kampen var præget af en del tekniske fejl og to hold, der lige skulle finde rytmen.

Der blev taget godt fat i begge forsvar, og det udløste blandt andet otte straffekastsmål til Nykøbing Falster, der kunne gå til pause foran med 14-11.

Odense lagde anden halvleg ud med et par fine kontramål, men det kneb gevaldigt med skarpheden i det etablerede angrebsspil, hvor der blev brændt nogle fæle direktører. Det fik Kirkely til at smide timeout-kortet kun syv minutter inde i halvlegen ved stillingen 13-17.

Angrebsspillet blev ikke meget mere sammenhængende, men Odense kom tilbage ved flere gange hurtigt at give bolden op og få afsluttet og scoret inden Nykøbing-forsvaret var på plads.


Jeg er virkelig glad for at være med på holdet igen, men der mangler selvfølgelig lidt endnu. Det er min anden kamp på et halvt år.

Tess Wester


Fynboerne fik kontakt ved 19-19. Herfra så de sig ikke tilbage og kørte en trods alt relativ sikker sejr hjem på 29-24.

Kampens helt store oplevelse var Althea Reinhardt, der til trods for en bold i ansigtet tidligt i kampen, diskede op med flere store redninger. Hun sluttede symptomatisk af med en flot redning i de døende sekunder.

Også Ikehara gjorde sig bemærket med flere fine scoringer i  anden halvleg.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce