Annonce
Middelfart

Web-konference om iltsvind – hvordan ser der ud under overfladen?

Hvordan ser der ud under overfladen? Ved et web-seminar hos Severin kan du blive klogere på iltsvind i danske have. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Middelfart: Naturpark Lillebælt og Vores Natur - Under vandet inviterer til web-konference om iltsvind i de indre danske farvande den 2. december 2020 klokken 16:30-18:30.

To forskere vil fortælle om den nyeste viden om iltsvind, og konferencen livestreames på https://avcenterlive.dk/severin.

Her opdateres du på den nyeste viden om, hvordan iltsvind opfører sig under overfladen, og hvordan kan vi overvåge det og gøre noget ved det?

To forskere vil tage fat på dette og tage imod spørgsmål og gå i dialog med inviterede gæster fra en række kommuner og styrelser rundt om Lillebælt. Både politikere og teknikere fra kommunerne og forskere vil deltage på selve mødet på Hotel Severin i Middelfart, men på grund af corona er der begrænsning på fysisk deltagelse.

Kontakt Niels Ole Præstbro for yderligere information på tlf. 29 74 37 66 eller mail niels.olepraestbro@middelfart.dk.

Læs mere om web-konferencen her: https://naturparklillebaelt.dk/iltsvind-i-de-indre-danske-farvande-hvordan-ser-der-ud-under-overfladen/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce