Annonce
Sport

Wass laver assist i Valencia-debut mod Atlético Madrid

Daniel Wass (med ryggen til) lagde op til Valencias mål i 1-1-kampen mod Atlético Madrid.

Daniel Wass fejrede sin første officielle kamp for Valencia med et måloplæg i 1-1-kamp i ligapremiere.

Fodboldspilleren Daniel Wass leverede en flot assist, da han mandag aften fik sin debut for Valencia i den spanske La Liga.

Måloplægget var medvirkende til, at Valencia fik 1-1 mod Atlético Madrid i en tidlig storkamp i første runde af ligaen.

Atlético Madrid mødte frem til kampen med selvtillid efter sidste uges 4-2-sejr over Real Madrid i kampen om den europæiske Super Cup.

Det var da også gæsterne, der kom foran efter cirka 25 minutter af første halvleg.

VM-guldvinderen Antoine Griezmann lavede en smart aflevering frem til Angel Correa, der scorede til 1-0 med en flad afslutning i det nærmeste målhjørne.

Tidligt i anden halvleg fik Valencia udlignet, og her var Daniel Wass involveret i en flot scoring.

Danskeren modtog en høj aflevering i udkanten af straffesparksfeltet i venstre side.

I stedet for at tæmme bolden sendte Daniel Wass med god teknik bolden direkte videre ind mod mål til holdkammeraten Rodrigo.

Den spanske VM-spiller tæmmede bolden, hvorefter han halvflugtede den ind bag Jan Oblak i Atlético Madrids mål til 1-1.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, hvor Daniel Wass fik fuld spilletid.

Han var tidligere mandag ikke en del af truppen på foreløbig 21 spillere, som Danmarks landstræner, Åge Hareide, udtog til kampene mod Slovakiet og Wales i september.

Den alsidige spiller var heller ikke med i Danmarks trup ved VM i sommer.

Daniel Wass kom til Valencia fra Celta før denne sæson på en fireårig kontrakt.

Han nåede at tilbringe tre år hos Celta, der hentede ham i franske Evian.

29-årige Daniel Wass slog oprindeligt igennem i Brøndby, inden han i 2011 blev hentet til den portugisiske storklub Benfica på en fri transfer.

Han nåede dog aldrig at spille en kamp for Benfica, inden han blev lejet ud til Evian.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Leder For abonnenter

Ghettopakke: Aktuelle tal, tak

Der er ikke længere blot én, men nu to rigtig gode grunde til, at partierne bag den såkaldte ghettopakke tænker sig godt om og justerer kriterierne, inden de pålægger en række kommuner at begynde nedrivning af boligområder på den hårde ghettoliste. Med et bredt flertal bestående af seks partier bag ghettopakken må man udlede, at dette tiltag mod socialt udsatte parallelsamfund har solid folkelig forankring. Men den folkelige forståelse kan hurtigt skrumpe ind, hvis det viser sig, at et nedrivningsdiktat har et grotesk skær af tilfældigheder. Det har stødt mange borgere, at Odense Kommune tilbyder flyttepenge til dømte kriminelle i boligområder, der risikerer at havne på den nye ghettoliste, som sendes ud til december. Forargelsen er forståelig, selv om kommunen kun reagerer som alle andre, der ser en kæmpeudgift tårne sig op forude: Man forsøger at undgå den. Og her er der tale om, at nogle færre beboere med en plettet straffeattest i et par opgange måske er afgørende. Senest er det kommet frem, at nedrivning kan blive udløst af, hvad man kan kalde bagatelkriminalitet. Hvis en person får en bøde og ikke betaler den, havner sagen i retten, hvor personen får en dom. Ifølge et datatræk hos Fyns Politi for 2017 og 2018 har otte personer med adresse i det nedrivningstruede boligkvarter Solbakken i Odense fået en dom på grund af en ikke-betalt bøde. Disse eksempler belaster altså Solbakken i ghettoregnskabet og kan i sidste ende betyde nedrivning. Venligt udlagt vil det være et papirtyndt grundlag. Boligminister Kaare Dybvad besøgte et af Odenses udsatte boligkvarter for nogle dage siden og havde ingen bemærkninger til kommunens flyttehjælp til kriminelle. Derimod stillede Dybvad i udsigt, at de tal, der skal danne grundlag for ghettolisterne, skal være så aktuelle som muligt. Hvis det skal forstås sådan, at de 11 måneder gamle tal, der bruges i dag, ikke dur, er det en god erkendelse, selv om skrotning bør være en selvfølge. Betryggende vil det også være, hvis partierne bag ghettoaftalen giver opgørelsesmetoden et eftersyn. På landsplan berører ghettoplanen flere tusind mennesker og koster mange milliarder. Derfor skal kriterier og udførelse være uangribelig.

Annonce