Annonce
Fyn

Waoo får fibernet-konkurrence: 80.000 fynske husstande kan snart vælge nyt alternativ uden pakkeløsning

Der er godt nyt til fynske Waoo-kunder, der har efterlyst et alternativ. En ny internetudbyder får i starten af næste år adgang til Energi Fyns fibernet og dermed 80.000 husstande på Fyn. Foto: Energi Fyn
Fra næste år kan tusindvis af fynboer vælge mellem både Waoo og Kviknet på Energi Fyns fibernet. Andre leverandører af bredbånd kan også få plads.

Siden 2010 har kun Waoo benyttet sig af Energi Fyns fibernet, men det er slut fra næste år. En ny aftale sikrer nu et alternativ for 80.000 fynske husstande, oplyser Energi Fyn.

Det er den Odense-baserede internetudbyder Kviknet, der i starten af det nye år vil tilbyde husstandene en anden mulighed end Waoo, der er ejet af Energi Fyn og en række andre energiselskaber.


Annonce

Markedet har udviklet sig, og kunderne efterspørger flere valgmuligheder på fibernettet. Det skal vi naturligvis lytte til.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn


Og der kommer flere alternativer i 2021, hvor Energi Fyn åbner fibernettet, lyder det fra energiselskabets bredbåndsdirektør Carsten Nedergaard Hansen.

- Aftalen med Kviknet er den første aftale, som er på plads, men vi vil indgå aftaler med flere indholdsudbydere i løbet af de næste måneder, så det i løbet af 2021 vil være muligt for vores andelshavere at vælge mellem en række forskellige udbydere, udtaler han.

Lytter til kundernes ønske

Med Kviknet får fynboerne et alternativ til pakkeløsninger, lover direktør Yoel Caspersen:

- Vi har et simpelt produkt, hvor vi tilbyder højhastighedsinternet til lave priser. Vi går ikke ind for at pulje flere ydelser sammen i forskellige pakker. Hos os skal det være let og ligetil – og så skal det være til at betale for alle.

Når Energi Fyn går nye veje og åbner fibernettet, er det for at komme kundernes ønske i møde, fortæller Carsten Nedergaard Hansen.

- Markedet har udviklet sig, og kunderne efterspørger flere valgmuligheder på fibernettet. Det skal vi naturligvis lytte til, og da vi samtidig ønsker at få den absolut bedst mulige udnyttelse af det fibernet, vi etablerer på Fyn, åbner vi fibernettet i starten af 2021, så man som kunde på Energi Fyns fibernet frit kan vælge på alle hylder fra forskellige indholdsudbydere, siger bredbåndsdirektøren.

Energi Fyn arbejder på højtryk for at gøre fibernettet teknisk klart til at åbne for andre udbydere af bredbånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Venstre klar med plan for trafikken: Vil have ekstra milliard til støjbekæmpelse - tre fynske byer nævnes

Navne

Fynske dødsfald

Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce