Annonce
Navne

VVS'er kan fejre dobbelt-jubilæum: - Vi har forsøgt at opføre os ordentlig i markedet

Vestfyns VVS Service blev startet for 35 år siden af Torben Johansen. Fredag fejrer firmaet sig selv og medarbejderne på Fjelsted Skov Kro. Privatfoto
Hos Vestfyns VVS Service kan man fejre hele to jubilæer på samme tid. Det ene for firmaet. Det andet for en meget trofast medarbejder.

Ejby: En VVS'er skal kunne mange ting. Selvfølgelig skal man kunne sit håndværk, men når man har lavet et badeværelse færdigt, skal man også kunne sætte sig med kunden og drikke en kop kaffe.

Det er i hvert fald sådan, man går til opgaverne i Vestfyns VVS Service A/S, og det har man gjort de sidste 35 år. Lige siden firmaet blev oprettet i Gelsted i 1986 af Torben Johansen. I dag, den 2. juli, fejres netop dette 35 års jubilæum.

Samtidig kan Bjarne Lauritsen fejre, at han har været i firmaet i 50 år. Bjarne Lauritsen var ansat i ét af de firmaer, Torben Johansen har opkøbt igennem de sidste 35 år.

Annonce

- Bjarne er ham, der laver flest badeværelser. Han laver nok 40 badeværelser om året, og han fulgte med, da vi købte Gelsted VVS, fortæller Torben Johansen, der, til trods for at Bjarne Lauritsen snart nærmer sig folkepensionsalderen, ikke regner med at skulle sende sin mangeårige medabejder hjem på pension.

- Nej, det siger han, at han ikke vil, siger Torben Johansen og griner lidt.

Opkøbte i nærområdet

Der mangler ikke VVS-opgaver på Nordvestfyn. Det har der sådan set aldrig gjort, synes Torben Johansen, men med den tilgang, han har til faget, finder man måske en del af forklaringen på, hvordan han igennem de sidste 35 år har kunnet opkøbe indtil flere konkurrerende firmaer i området.

Bjarne Lauritsen har 50 års jubilæum og har ikke planer om at stoppe i den nærmeste fremtid. Foto: Mokkafoto.dk

- Man skal være seriøs med tingene og fair over for kunderne. Og så skal man være omstillingsparat og være der, når der er brug for det. Men jeg må sige, at de lokale murermestre og tømrermestre har været gode til at ringe til os, når de har haft store projekter, forklarer han og fortsætter:

- Jeg har aldrig selv opsøgt mine konkurrenter for at opkøbe dem. De er selv kommet til os, når de synes, det var tid til at stoppe. Jeg har altid haft et godt forhold til mine kollegaer, så det er måske derfor, de er kommet og har spurgt mig. Vi har i hvert fald forsøgt at opføre os ordentlig i markedet, siger han.

Annonce

Kaffe med fru Hansen

Vestfyns VVS Service A/S har flest private kunder.

- Vi har flest af hr og fru Hansen. Det er cirka 80 procent af vores omsætning. Og for dem laver vi mange badeværelser. Vi vil gerne aflevere et pænt badeværelse, og så får vi en kop kaffe med kunden bagefter, siger han.

De store byggeprojekter, hvor der opføres typehuse, har Vestfyns VVS holdt sig ude af.

- Vi vil ikke de opgaver, hvor man bliver konfronteret med, at man er to timer bagud. Vi vil hellere drikke den kop kaffe med fru Hansen, siger Torben Johansen.

Vestfyns VVS  Service afholder jubilæumsreception den 2. juli for både firmaet og Bjarne på Fjelsted Skov Kro fra klokken 12.30 til 16.30.


Bjarne er ham, der laver flest badeværelser. Han laver nok 50 badeværelser om året, og han fulgte med, da vi købte Gelsted VVS.

Torben Johansen, Vestfyns VVSAnnonce
Odense For abonnenter

Kaos i handelsgade trækker ud: Truer med dagbøder til byggefirmaer - Pengene burde gå til os

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Årsag til dødsulykke i børnehave er nu fundet

Sydfyn For abonnenter

Fra vild mose til tør græsmark: Godsejer anmeldt til politiet for at dræne naturbeskyttet moseområde

Odense

Ny friskole åbner i Odense: De drømmer om at rykke ind på havnen

Sport

Max Fenger kan få chancen hos OB i pokalkamp

Sport

Han var med, da OB senest vandt DM-titlen: Også OB skal nu levere i Jørn Bonnesens ånd

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Navne

Begravelser og bisættelser torsdag den 23. september

SØSIDEN

Thomas Blachmans husbåd: Gammel Svendborgsund-færge vendte hjem

Erhverv

Marianne storsmiler efter endnu en rekordsommer i havnekiosk på lille ø: Det er første gang nogensinde, hun har solgt bleer

Bagsiden

Kan du banke en gås - eller en elefant? Svenskerne kan

Odense For abonnenter

Fik unikke H.C. Andersen-klip for 320.000 kroner: Ja, digteren har faktisk været i Afrika

Sport

OB'er føler sig ikke helt som stamspiller lige nu: Kløve vil klemme sig ind på sine pladser

Annonce