Annonce
Sydfyn

Vred mand på besøg: Skar bildæk op ved krisecenter

Svendborg Krisecenter har haft besøg, og tre bildæk på parkeringspladsen er skåret op. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Stenstrup: Han slap derfra, men måske kommer der alligevel et efterspil for den mand, som tirsdag var på visit ved Svendborg Krisecenter på Bobjergvej nordøst for Stenstrup.

Klokken 17.01 fik politiet en anmeldelse om, at en sort Mercedes var kommet til, og at dens fører var gået ind i en af stedets bygninger. Som var ulåst, fordi der skulle håndværkere på besøg næste morgen.

- En patrulje kører derud og konstaterer, at manden er væk, og at dækkene på tre biler er skåret op, siger Christian Billesø, der er politikommissær ved Fyns Politi.

Det er ikke første gang, der begås hærværk mod køretøjer på stedet.

Midt i november blev dækkene på to biler skåret op, og også ved den lejlighed havde vidner set en sort Mercedes på stedet.

Og hvad opklaringen angår, så lysner det.

- Vi har en mistænkt. Det er en mand, som har relation til en kvinde på krisecentret, siger Christian Billesø, der ydermere oplyser, at vedkommende ikke var i stand til at komme ind på selve krisecentret, da det er omkranset af et højt hegn. /finn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce