Annonce
Nordfyn

Voxpop om alternativt teater: - Det er virkelig høj kvalitet

Carl Henrik Mølgaard, 66 år, underviser i teater og skuespil gennem 30 år: - Det er en meget stærk historie. Virkelig. Og så er det jo en situation, vi kender her fra Bogense af. Jeg er meget positivt overrasket. Man spærrer øjnene op, for det er virkelig høj kvalitet, det jeg lige har set.

Bogense: Teater Cinema Boksen er at finde i Bogense Hallerne hele september, og da boksen blev stillet op tidligere på ugen, fangede avisen de tre første tilskuere, der sammen var inde og smage på teaterkunsten.

Piro Tole, 25 år, højskoleelev:- Det var rigtig, rigtig godt og meget professionelt. Det var god kvalitet, og monologen og skuespillet var fantastisk. Og jeg tror, at når man på den måde laver små korte, teatermonologer i høj kvalitet om et lokalt problem, så kommer det til at øge interessen for teater for folk i yderområderne.
Kenneth Clasen, 46 år, halbestyrer:- Jeg synes, at det er et rigtig godt koncept, og at det er flot bygget op. Det er tiltalende at sætte sig ind i, og så er det spændende, at man har vendt formatet rundt, så man får hele personen ind i hovedet lige med det samme. Og så er der det, at det er en lokal historie, som man kan relatere til. Det er jo et emne, der har været i pressen mange gange, men det er anderledes at få det serveret på den her måde. Det er en stærk historie.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Annonce