Annonce
Faaborg-Midtfyn

Vores Faaborg Egn-koordinator til nye iværksættere: Find noget, de andre butikker ikke har

Bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg og Egn, Signe Pardorf Nielsen, opfordrer faaborgensere til at starte butik eller virksomhed. Hun anbefaler at være særligt opmærksom på markedsføring.

Faaborg: Går du med en butiks- eller forretningsidé, er Faaborg bestemt ikke et dårligt sted, at starte den op. Ifølge Signe Pardorf Nielsen, der er bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg og Egn, oplever byen især om sommeren stor aktivitet.

- Man hører om, at turisttallet vokser i Danmark, og det mærker vi bestemt også i Faaborg. Der er en god sommer, men der bliver stille, når vi når oktober, fortæller hun.

Som i så mange andre mindre byer er det nemlig småt med aktivitet i ydersæsonen. Det er svært at ændre på, men Vores Faaborg og Egn arbejder på at udvide højsæsonen. Det skal ske ved at skabe flere arrangementer, selvom sommeren er slut.

- Nu har der lige været efterårsferie her i uge 42, og der har ikke været ret mange aktiviteter for børn og familier. Det var måske én af de ting, man kunne arbejde med og gøre det mere attraktivt at komme ind i byen, lyder det fra Signe Pardorf.

Der kan også være interesse fra hule-medlemmerne i at investere, hvis der er noget, de synes er interessant.

Signe Pardorf Nielsen

Find hullet i byen

Vores Faaborg og Egn forsøger at trække flest mulige til byen og gågaden, men der skal naturligvis også være butikker. Lige nu er der fem tomme butikslokaler og derfor flere muligheder for at åbne en ny butik. Signe Pardorf Nielsen opfordrer til at afsøge mulighederne og finde noget, som de andre butikker ikke har.

- Nohr ramte lige ned i noget, som der virkelig var mangel på. Og jeg kan forstå på mange småbørnsforældre, at de er kede af, at den lukker.

Derudover er markedsføring naturligvis essentielt. Især én form for markedsføring er vejen frem.

- Man skal turde bruge sig selv på de sociale medier og ikke lade sig hæmme af janteloven. Man skal turde vise, hvem man er, og hvad det er for en butik, man har, siger Signe Pardorf Nielsen.

Desuden skal man også overveje at kombinere med en netbutik, hvor der er mulighed for sende varer til hele landet.

Annonce

Kontakt Egnens Hule

Når idéen er på plads og hullet i Faaborgs butiksliv er fundet, er det vigtigt at kontakte Egnens Hule. Her får du gratis rådgivning og kan sparre med forskellige mentorer om din idé. Her sidder bla. Ole Bock, Claus Eskildsen og Mette Stokholm.

- Der kan også være interesse fra hule-medlemmerne i at investere, hvis der er noget, de synes er interessant, fortæller Signe Pardorf Nielsen.

Generelt er samarbejde og netværk vigtigt for butiksdrivende.

- Når man åbner en ny butik i byen, skal man gå ud og søge nogle af de andre. Fordi man kan dele ud af erfaring og samarbejde. Netværk er vigtigt, og man skal ikke være bange for det.

Nohr ramte lige ned i noget, som der virkelig var mangel på. Og jeg kan forstå på mange småbørnsforældre, at de er kede af, at den lukker, siger Signe Pardorf Nielsen. Arkivfoto
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce