x
Annonce
Læserbrev

Vollsmose. Tankevækkende nødråb

Læserbrev: Det er et tankevækkende læserbrev, som P. T. Andersen skrev i FS 12. februar om Vollsmose-beboernes frustration og følelser om usikkerheden for fremtiden. Det er ikke bare et læserbrev, men et nødråb. Man skal virkelig være kold og hjerteløs, hvis man negligerer læserbrevet, som kræver en god forklaring som svar.

Nu er det jo almindelig kutyme i Odense, at hvis en bygning står i vejen, så fjerner man den uanset alder eller tilstand. Men bygningerne i Vollsmose står ikke i vejen, og de er ikke gamle og udslidte. Derfor er det uforståeligt for almindelige borgere, at man på rent kommunistisk maner smider folk ud af deres lejligheder for at rydde bygningerne. Det er galimatias, dyrt og umenneskeligt, at tusinder af beboere skal smides ud, blot fordi nogle ganske få mennesker ikke kan acceptere samfundets regler. Det er, som om kommunen flyder i penge og nyder magten over folket.

Hvad er det dog for en politik, der føres i Odense? Politikerne burde sætte sig i en god stol og filosofere sig selv ind i beboernes situation? Mon ikke konklusionen ville blive: Det vil vi ikke selv udsættes for, så det skal de andre heller ikke!

Vollsmose med Fynsværket i baggrunden. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce