Annonce
Fyn

Vollsmose-bokser dansk mester trods corona-pause

Abdallah Abou Arab fra Vollsmose Boxing blev den eneste fynbo, der løb med en DM-titel ved mesterskaberne i Nørresundby. Foto: Vollsmose Boxing.
Abdallah Abou Arab eneste fynbo med mesterskabsbælte efter DM-stævne.
Annonce

Boksning: Abdallah Abou Arab fra Vollsmose Boxing blev den eneste fynbo, der løb med en DM-titel ved mesterskaberne i weekenden i Nørresundby.

Han tog titlen i U19-rækken efter en hård finale og lige finale mod Rasmus Mikkelsen fra FAK Århus.

På forhånd var Abdallah Abou Arab tæt på at melde afbud til DM-stævnet, fordi han havde været i karantæne i to uger på grund af en positiv corona-test.

Men et par dage før DM blev han erklæret rask og han præsterede så at blive dansk mester for fjerde gang.

I semifinalen mødte Abdallah Arab SIK Fights Anas Khattab. Vollsmose-bokseren startede forsigtigt, fordi man var bange for hans form, men i tredje omgang blev tempoet sat op og havde Khattab til tælling, og havde flere store træffere og vandt 3-0.

Efter den lige finale er Abdallah Abou Arab klar til at træde ind i de voksnes rækker og til næste år som elitebokser i seniorklassen.

Vollsmose-bokseren Ali Aziz Al-Tamimi var med i eliterækken og tabte semifinalen med 2-1 til FAK Aarhus' Enock Mbilizi efter en tvivlsom afgørelse, som Vollsmose-lederne så det.  Aarhusianeren var til tælling i anden omgang og fik også en advarsel for at dukke sig.

Den 12.-13. december afholdes DM-stævnet for U15 og U17 også i Nørresundby og her har Vollsmose Boxing fire fightere med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce