Annonce
Odense

Vollsmose Bibliotek lukker for udlån

Vollsmose Bibliotek lukker for udlån af materialer på grund af de høje smittetal i bydelen. Foto: Odense Kommune

Vollsmose: På grund af de høje smittetal der lige nu ses i Odense-bydelen Vollsmose, vælger man fra kommunens side at lukke for udlån af bøger og andre materialer på Vollsmose Bibliotek.

Indtil videre har man haft en "reserver og hent"-ordning, hvor det har været muligt at reservere materialer hjemmefra, og hente dem på biblioteket. Lukningen af ordningen sker som et led i planen om at holde smittetallet nede.

- Situationen i Vollsmose er alvorlig, og derfor er det vigtigt, at vi bruger de redsaber, vi har. Selvom det er sikkert at reservere og hente bøger på bibliotekerne, så vil vi ikke risikere, at biblioteket i Vollsmose er med til at skabe yderligere smitte, som kan påvirke genåbningen, siger Christoffer Lilleholt (V), rådmand for By- og Kulturforvaltningen.

Det bliver igen muligt at benytte sig af muligheden for at reservere og hente materialer på Vollsmose Bibliotek, når H.C. Andersen Skolen og Abildgårdskolen åbner igen, og man ser en forbedring af situationen i området.

Hvis man har reserveret materialer på Vollsmose Bibliotek, vil man kunne hente dem i en kortere periode, når biblioteket åbner for ordningen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce