Annonce
Middelfart

Volleyhelte blev hyldet med champagne og rådhuspandekager: - At vinde er den bedste reklame, et hold kan få

- Det kræver en del arbejde at vinde, og det har vi øvet os på i en del år. Og så går det bare nogen gange op i en højere enhed. Det gjorde det i denne sæson. Det at vinde er selvfølgelig det største, men det at få anerkendelse og opbakning betyder næsten ligeså meget, lyder det fra sportschef for Middelfart Volleyballklub, Jacob E. Petersen. Foto: Mille Thomsen
For anden gang på blot to år var Middelfart VK's ligahold på besøg hos borgmesteren på rådhuset.

Middelfart: Der var vaskeægte drama, da Middelfart Volleyballklubs elitehold slog de forsvarende danmarksmestre fra Gentofte 2. påskedag foran 600 tilskuere i Lillebæltshallerne. Mere fredeligt gik det til, da volleyheltene så blev hyldet for deres indsats på rådhuset i Middelfart onsdag med champagne og pandekager.

- Ja, jeg havde nær sagt velkommen tilbage. Det er jo ikke så lang tid siden, vi havde besøg af jer sidst. Menuen er den samme, og formålet er det samme. For en titel som pokalmestre og en DM-bronzemedalje var åbenbart ikke nok for jer, lød det fra borgmester Johannes Lundsfryd (S) med et smil.

2. påskedag kunne Middelfart VK's ligahold iføre sig guldparykker og fejre det danske mesterskab. Foto: Middelfar VK/Alejo Cvitanich

Og rådhuspandekager smagte altså lige lidt bedre end helt almindelig pandekager. Det indrømmede sportschef i Middelfart VK Jacob E. Petersen.

Annonce

- Det gør de i bevidstheden om, at der er en særlig grund til, at vi er her, sagde han med et smil og sendte en stor tak for den opbakning, holdet har modtaget undervejs mod DM-titlen, der har gjort, at de i særdeleshed føler sig som "byens hold".

Og byens hold, det er de i den grad, understregede borgmesteren i sin tale til spillerne.

- Jeres mesterskab samler byen. Det skaber glæde, fællesskab og styrker den lokale identitet. I er nogle gode rollemodeller for vores unge. I er med til at styrke fællesskabet omkring det lokale foreningsliv og tiltrække medlemmer til klubberne i hele kommunen, lød det.

Kommer i stimer

Med to pokaler på to år spirer håbet om, at det kan gå hen at blive en årlig tradition, at volleyherrerne kommer på rådhuset for at spise pandekager.

- Jeg stod lige og kiggede på pokalen. Og jeg kan se, at det kommer lidt i stimer. Marienlyst har taget pokalen i en årrække og så Gentofte. Så nu håber vi da, det er en årrække med Middelfart, konstaterede Johannes Lundsfryd.

Og klubben er da også inde i en god stime, erkendte sportschef Jacob E. Petersen, efter at klubben sidste år vandt pokalmesterskabet for første gang i 31 år og nu danmarksmesterskabet for første gang i 10 år.

Han understregede, at det betyder meget for klubben, at de nu har sat sig på tronen - blandt andet i forhold til at tiltrække spillere, sponsorer og samarbejdspartnere.

- At vinde er den bedste reklame, et hold kan få, konstaterede han, men understregede samtidig at klubben nu skal til at se fremad mod næste sæson, selvom man kan leve højt på en DM-sejr i lang tid.

Der skal blandt andet arbejdes på at sikre flere unge spillere i holdets grundstamme for at sikre stærke spillere, der kan føre holdet videre i fremtiden. Og så håber man at tiltrække flere spillere, både lokalt men også fra Odense, Trekantområdet og sågar fra udlandet.

- Tak, fordi I genvandt pokalen til os, lød det fra Johannes Lundsfryd, der overrakte spillere og træner et gavekort til bridgewalking som belønning. Foto: Mille Thomsen
Annonce
Nyborg For abonnenter

Kæmpelager af tyvekoster fundet i landsby: Brødre tiltalt for så mange forhold, at anklageren var ved at miste pusten

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Henrik gav afslag til flere unge - frygter sygdom for sine 36.000 høns: - Det er en exceptionel dyr affære

Middelfart For abonnenter

Jæger fandt tre halshuggede rådyr i vejkant: - Det er noget forbandet svineri det der

Odense

Asbestkaos i Højstrupparken: Udskældt firma er stadig på byggepladsen - elektrikere udsat for asbeststøv trods løfte om sikre arbejdsforhold

Odense

Lokale projekter: Søg om dette års Borgerne Bestemmer-penge

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Nyborg

Femårig død i tragisk ulykke - sagen undersøges nærmere

Odense For abonnenter

Hele Nicks familie var hjemme i rækkehuset, da branden brød ud: Krydsede afspærring og løb op til huset

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre, end min far

Odense For abonnenter

Her er billetprisen for at køre med Odense Letbane - du kan ikke købe billet på stationerne

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Odense

Politiet opfordrer gruppe til at melde sig selv efter brand på skole:  - Vi har dem på film, så de kan bare ringe

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Ærteavler idømt stor bøde: 140 plukkere måtte deles om fire toiletter – Vi er udsat for magtfordrejning

Odense Håndbold

Højlunds forsamlingshus: Odense Håndbold tager første DM-stik i fantastisk dyst mod Esbjerg

Annonce